Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Thielli
ty kalhoty s odendavacima nohavicema co jsem zjistila, ze me skrti v kolenu mam od svadleny, ktera driv vyrabela softshellovy kalhoty a mela eshop, ale bohuzel eshop zmizel a kontakt na puvodni email zustal nezodpovezen…
jinak kupuju treba litex, to si myslim, ze neni uplne podpora veci pres pul sveta, beru veci ze sekace hodne, vyjimecne si koupim neco novyho a to vetsinou chci, jako ty gate, co sem nedavno nabizela, jenze na podzim me byli tak akorat ale pribrala sem o konfekcni velikost a to se projevuje presne tam, kde je moje bolavy misto:D
skoda, ze nejsu jak petani nebo brtnik, celorocne v kratasech 😀 ale to neni nic na moje kolinka
jinak sem se krasne mile pousmala nad tvym prispevkem, je fakt moc milej, ale zajima me co je ten kartacek solicko?
ja pouzivam klasika kartacek, pak jednosvazkovej, teda ne denne ale apson 3x tydne a 1x tydne si vzpomenu na mezizubni kartacky, ale o solicku sem nikdy neslysela
nicmene jestli si tim mas treba pul hodinu cistit zuby, tak to by pro me bylo peklo, kdyz nemam tu televizi 😀