Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
A je po srandě. Jaro jsem přivítala tak, že budu muset držet pár dní půst, jak su přejezená dobrot a konečně dojde i na Ešusové ozdravnou ledvinovou kůru. Už v zimě jsem navštívila Království Bylinek a zakoupila kořen pampelišky. Tý voe, za 5 deka plevele chtěli 96.- kaček, no, vzala jsem to a doma pak tloukla hlavou do futer, že jsem si raději mohla kousek pampelišky vyrýpnout na louce pod lesem. A ještě k tomu shánět destilku? sere pes, vodu si převařím. 🙂
Moje známá bydlí v paneláku na sídlišti v Hrabůvce a má dceru, která chodí s chlapcem a ten zpívá a tancuje v lidovém souboru. Teď si představte, že se vám ve městě! nasáčkuje do obýváku 7 zpívajících šmigrustníků v krojích a s pomlázkama. Já byla z fešáků hotová.
Vidím, že si svátky procházkově užívali i Mirky pséci. Za mne vyhrála fotka u vody.
Kimi,
ať Golimu zítra pomůžou, jestli to půjde. Brouček malý.
A pavouk nad postelí je i moje nejhorší můra. Hádej, proč spím čtvrt roku s rozsvícenou lampičkou. Ten ale byl!
Obdivuju Thielli, jak neztrácí svůj báječný a trochu sarkastický smysl pro humor, přitom za poslední dny by měla právo být pořádně naštvaná.
Mě už vykolejí každá maličkost.