Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

Thielli

Krásné sváteční pondělí všem.

Předem mého dopisu chci poděkovat všem autorkám vložených fotografií, neb pohled na strakatou háravku, fousatý smetáček v sousoší či jakékoli krásné záběry z přírody vybuchující životem, jsou milým osvěžením mezi řádky.
    Došlo mi, že MirceD vlastně při její povolání nelze přát klidné svátky… 😲
    Takže Mirce přeji hlavně dobrého nového vedoucího nebo vedoucí.
    Hebkému hlodavci z Prahy přeji, ať se hojí rychle a dobře. Myslím na ní na myšici statečnou, také jsme se s Vendelínem natrápili, přerůstaly mu zadní stoličky a co půl roku v narkoze broušení… po celých 7 let.
    A Kimi přeji, ať má divoké zápletky jen v seriálech a ne za domem.
    Petrs01 je bytost mimo mé chápání, předpokládám, že pokud lidstvo nevymře, bude se jednou klonovat podle tohoto modelu. Maximální zdatnost, cílová urputnost a bystrost na hádanky života 😄
    Čajíku, tobě přeji ať se ti natahují kilometry, nikoli další tělní hejblata.

A zadem mého dopisu…
    PetraK – nevím, jak trávíš dovolenou, ale pozor na zvedání těžkých pytlů. Já jsem v sobotu zvedla 30kilový pytel matly na chatě, tak jsem se z toho učůrla do spoďárů, tak jsem pak šla vykoupat do té pětistupňové řeky, kde na mě tedy nastoupil labuťák hlídající hnízdo, tak jsem se ucvrkla znovu a potřetí už jen, když jsem v neděli spadla ze štaflí při čištění okapů. Zachránila mě obří zadnice, bo jsem si kecla a nic se mi nestalo. Pak už jen hnědá zdrhla do čerstvě pohnojeného pole a vyválela se komplet v močůvce.