Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak výlet,co měl být zítra,přesunut na dnes,kvůli provozu i počasí…
takže ráno jsme mrkli na Stezku Českem,daly snídani,
já sklidila prádlo,uklidila,Martin dovařil oběd ze včera,
já ostříhala Dafči hlavu,srst mezi prstama-už jí to zase klouzalo,
Žerykovi uši,hlavu-STROJKEM HEČ!!!
tatka je šel vyvenčit pár metrů za zahradu,máti šla vyvenčit ráno její psy a v půl 11 jsme vyjely
rodiče+naši 2 psy
-jely jsme do BK tatkovi pro oblek,
doma jsme mu daly zbytek dárku-část dostal už před týdnem v BK,
takže cestou-první vycházka ve Křtinách,jak jsme byly před týdnem,od kostela k soše a zpět-tam byly ty lavičky,takže psy se proběhly,udělalo se foto a šlo se zpět-Dafi spokojená-lavky a bylo to krátký,že:-).
pak se dojelo k tatkovu domu,táta si pobral věci a jelo se k zámku blanenskýmu-ten jsme obešli,+obešli rybníček tam-je tam mega cedule,že je tam oficiálně povolen volný pohyb psů…
udělaly pár fotek a jely do Olomučan na oběd k veverkám,
tam nás pozval tatka,když bude mít v pátek narozky..
tak jsem si dala krůtí roládu s nádivkou,a štouchané brambory,tatka guláš vepřový a máti s Martinem si daly smažák,
psi spaly na dečce,Žeryk zakrytej Martinovou mikinou pod stolem,
Dafi se teda trošku poblinkla-asi kombinace cesty,napotí u atky,pamlsky a dávání z auta-do auta…
tak jsem toutřela do dečky,
Žerk po cestě blil xxkrát…:-(
+stál,neseděl,neležel…:-(
no po obědě jsme jely do Rudice,tam jsme šly k mlýnu-hodně lidí s vižlou co na flexině po všem startovala,pánečci ju nechaly vyjíždět,a když jsme šly dolů směr skály a propadání tak jí po loukách házely míček,aby ju pak chytly,když viděly dalšího psa a vižla vyjížděla na flexině zas-takovej ten amok,kdy mám pocit,že ju neudrží,že přerve vodítko a pánečci ju nechaly a nic….
žádná práce ze psem,nic-vyběhat s míčkem a na flexině at si startuje a na 3 metry…at si startuje jak chce,to měly na háku,jak kdyby vedly čivavu a ne tele….žádná snaha o korigování,práce ze psem,nic……:-/
já na svý psi vždycky -povel-TADY SU,TADY SU!((ostatní tekhle mají povel se mnou) a znamená to-pudete zhruba u nohy,bud budete čučet před sebe!nebo na mě!ale ne na psa!!!!-a docela tp bylo dobrý,psů si nevšímaly,pohoda,až na tu trojčící vižlu,a to jsem pak flákla Dafči-když začala zkoušet hystarák,ale pleskanec nebyl jako bití,nebo tak,ale spíš takový jako upozornění-tak zapni uši!!!!
jinak si nikde psů nevšímaly,takže pohoda…
u skal jsme fotily,ale slunko nikde,opar,focení bez blesku,no nic moc
máti měla fotky některý lepší,protože foták si tam dal sám blesk,si budu muset napsat na foták,že mám dávat blesk…
ale pejsky máme vyfocený na šutrech,je vidět,že to není za barákem mezi polama:-)
tam Dafi běhala,lezla po šuttrech,
bylo tam všude hodně lidí+na skalách horolezci,
větrno,ale teplo,
tatka tam s náma nešel,že by to na něj bylo moc-lézt nahoru a dolů,i když to byl kousek….
pak jsme šly ještě k lomu v Rudici,to už si Martin nevzal foták vůbec a chtěl at pustím psy….:-D
tak psy jsem nepustila,aby mě nespadly ze skály,máti dělala fotky,Martin monilem a jely jsme dál…-ase mega lidí
dojely jsme do Jedovnic k Olšovci
mega lidí,vichr,
ve vodě černobílý kachny a oták na hnízdě ve vodě+pak tam byl druhej-roháči
udělaly jsme kousek vycházku podél rybníku,
ale to už se psy táhly…
jely jsme dom
ještě jsme se stavily do LIDLU,pro pár věcí,
a dom
Martin vyrobil chlebíčky a šl se k máti posedět i s tatkem
ted už psi po jídle chrní…
výlet pěknej,počasí vyšlo,
všichni spokojení
až na ty fotky…jsem měla dát blesk..
zlatej můj milovanej šedej foták,co jsme daly máti….
víc púřibližoval,malej,lehkej,a dával sám blesk,
taky máti milion fotek,že tam ještě nebyla,Martin moc fotit nechtěl,že jsme tam byly po xtý…-tak ty fotky mě mrzely….:-(
ale jinak výlet-to jsme byly všichni spokojený,to jo…