Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

cernej caj

Milena
    tady od rana zatazeno a slunko jen obcas prosvitilo nejakou dirou, ale pak sme meli vyhled do krajiny a cela zahalena jakoby v hustym smogu… premysleli jsme, zda to je nejakej pisek?

tak jsi mi to potvrdila i s resenim, ze sahary… bylo to jako za silne inverze, v lese nastesti to bylo dobry.

Chudera mysice:( no snad teda i zvyseni davkovani kapicek bude snaset dobre a nebude se muset ocko zase operovat 🙁

a s troubou neprijemny, ale mas ho krasnej:)

MirkaD
    verim, ze ti bude chybet, ale budu ti prat novyho fajn vedouciho, je super, ze si mela moznost toto zazit, ze sef chape tvoje slabiny a zaroven zna tvoje prednosti a netlaci te tam, kde to proste neni realny…

a nebude mati resit prodlouzeni/refinancovni? ze by se splatky smrskly na mensi a na dyl, abyste to utahli? ja vim, ze je to ted blby resit, ale taky by bylo asi vdhony, aby to bylo castecne psany na martina, chapu ze v najmu byste taky platili a nebylo by to nikdy vase, ale pokud se delit o hypo, tak s tim, ze to po smrti mati nepujde do dedictvi rovnym dilem mezi bratry, kdyz vy tam zijete a budete pomahat platit

Az budes mit volnej patek, mohli bysme na vylet 🙂

Kimi
    on mozna cekal, az ho prijdes zachranit 🙂

Petrs01
    a jak sem radila, davas si treba pul prasku na alergii (analergin atd), + kalciovou mast predem + umyvas a prevlikas ponozky dost casto? me to dost pomahalo. jinak teda lity lity:( ja musela vyhodit dalsi ponozky, nektery me zacnou svedit do 10 minut na noze a nemusim jeste ani byt v buse