Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

cernej caj

MirkaD
    achjo s vedoucim, to je mi lito, vim, ze k tobe byl ferovej a nevozil se kvuli pomalosti a tak, no snad misto nej prijde nekdo sikovnej a hodnej taky. On musi dojizdet daleko, ze ho presunuli?

Asteris
    jee koniklec lucni, ten je chranenej a docela vzacnej, hlavne na JM sou asi jen 4 mista vyskytu. Paradni trsik ! 🙂 A Ema sikovna, i kdyz na stopce, tak porad hezky, ze to zvladla 🙂

Zlatka
    Jako me taky nastvalo, ze o silvestra, 31.12 v nedeli, nebyla otevrena cukrarna, kdyz bylo napsany po – pa, 9 – 15, vikendy a svatky 10 – 17. Silvest neni svatek, je to tedy pracovni den, sice byla nedele, ale oteviracka cukrarny mimochodem hodne oblibene a navstevovane, nebyla nijak uprvena ani pro bezne otevrenou nedeli. Na dverich cedule „vanocni cukrovi se bude vydavat do 23.12, na stedry den zavreno“. A ty tam prijdes a je tam zavreno, neni stedry den, bez toho, ze by to bylo na te ceduli napsany… Me teda ani nevadilo, ze je zavreny, ale vadilo mi, ze maji lzive uvedenou oteviracky bez toho, ze by se obtezovali to tam napsat… Dneska maji vsichni facebook, doma 15 chytrych zarizeni ale nedokazou to napsat na FB ani cukrarny, ani na jeji dvere.

nebo je na vyvesni ceduli napsano polevka, nanuky, vlezes dovnitr, chces nanuky a oni reknou, ze je v zime nemaji… nevim, je tak tezky na 4 mesice v roce ty nanuky skrtnout nebo smazat? protoze clovek se na to tesi…

jinak teda ja presne cekala, ze vsichni budou cely spatny ze 4 dnu svatku, takze sem si koupila uz ve stredu asi 3 jogurty, kefir, dve sunky, trs bananu a rajcata… abych kvuli tomu ve ctvrtek nemusela stat hodinu ve fronte s lidma, ktery urcite umrou hlady, kdyz nebudou mit 8kg nakup v kosiku 😀

sunce sem dneska ododolala a na vylet sem si nenamazala, kdyz velkej patek, taky mam docela hlad 😀 ale dneska sem usla 6km! 🙂 sice asi za 3h takovou sneci rychlosti, ale vubec me nic nebolelo 🙂 a videla sem proletet lednacka asi 2 metry ode me 🙂