Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

děcka je to divný..
    Martin dojel
    jsem mu psala,že mu umřel tatka,vybraly jsme oblečení,počkaly na bráchu jeho,ten jel s máti vše vyřizovat,
    my šli ze psama,já si umyla hlavu,byly jsme doma,předtím nádobí,zamést,vyprat,
    pak mě hodil do práce,
    kde jsem si šla koupit něco,co jsem měla udělat až večer,tak jsem to schytala od kolegy,že mu za to zákaznice nadala…
    tak jsem mu řekla,že se kvůli tomu nezabiju..
    jenže pak mi to ve skladu zase vyčítal,to mu řekla zástupkyně,že měl říct,že jsem to měla oddělaný,a zas mi to začal vyčítat,tak jsem k němu šla,začala brečet a řekla jsem mu at už toho nechá,,,,,že už to nebudu poslouchat-jako lidi prý od rána zlý,protivní,sprostí-extrémně…
    zástupkyni jsem říkala,že mi umřel tchán,pak i tomu kolegovi,
    v práci moc lidí a práce…
    pak jsem měla hnusný zlý zákazníky,co si toho nabraly,jak kdyby byly ve skladu,a když jsem jim řekla,že je omezení-mouky,oleje,vajíčka,tak scény,tohle by se v zahraničí nestalo,zlí,hnusní-naproti markovala zástupkyně,tak to viděla..
    oni mi pak za dveře kasy ty oleje,mouky daly tak,že jsem nemohla vylézt a šel mi to oddělat zákazník…
    takový piče,aby mě zaskládaly v kase jsem ještě neviděla…
    šel tam otcův kolega s kapely a ptal se mě,jestli fakt umře a kdy bude pohřeb??
    no o tom jsem se jako chtěla bavit ve frontě,tvl,inženýr a emoční íkvé tvl nula nula nic
    inženýr píšu schválně-on si na tom titulu dost zakládá….
    skončily jsme v deset v noci,zástupkyně mě hodila dom,
    oblastní vedoucí se mě ptal,co su smutná?
    tak jsem mu to říkala+s těma zákazníkama,co mě zaskládaly olejem a moukou…
    -no říkal,že někteří zákazníci jsou prostě…divní…
    jako naštěstí kasa v pořádku….

Martin byl doma,popravdě-seděl na terse..
    já bych byla doma zvytečně-on by se mnou nebyl,,,
    vždycky si vše řešil sám….
    zítra jde do práce…
    já mám odpo
    budeme v práci všichni zaměstnanci,tak snad neskončíme v noci…
    prča bude pak splácet barák…
    at žije hypotéka rodičů…..
    tolik ke koupi baráku na stáří….
    u Martina v práci se propouští…

taky vám přijde divný,že když někdo umře,tak se stejně jde do práce/váří/uklízí/venčí….????
    máti prý at nebrečím,že ta duše neodejde pak,že se nemá brečet,že ta duše se pak nepustí
    tak jsem jí říkala,že si tím zadělává na nemoci,tímhle názorem….