Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak mě včera sezam a tofu přepraly 😮 . Ty vado mi bylo ale blbě teda, ani jsem s ohařema nešla, protože jsem se nemohla vzdalovat z domova 😀 . Jsem byla ráda, že jsem uskladnila těch 130 kilo masa, co pro ně včera přivezli a pak jsem se prostě jen pleskla na gauč a tam v půl devátý vytuhla až do rána 😮 . Už nikdy nechci vidět tofu a sezam 😀

Thielli PROBOHA, CO TO UDĚLALI???????????????????????????????????????
    No to je neskutečný, neskutečný!!!!!!!!!! Máte na nějaký páky? Bože to je hrozný, ono toho není dost a ještě tohle . Humor došel, to je mi jasný 🙁

A koukám podle popisu ostatních, že je obecně tak veselo, čokle se přežíraj – u Dennyky to se stavbou taky nevypadá úplně v pohodě.

CO JE TOHLE ZA OBDOBÍ?

Zase – furt si lze říkat, že ještě nejde o zdraví /když pomineme zdrchanou psíchiku/ a vo život.

Dennyky a Thielli – holky přeju pevnej nerv. A znovu dneska musím zopakovat Brtnikovi, že už naprosto chápu, proč si všechno chce dělat sám. Protože tohle je u obou fakt příšernost.

Černej čaj a Petrs
    už odplaskli ti nedožerové? Se dohodli nějak na dálku, že udělaj společnou akci nebo co?
    Copak ty piškůty, ale to množství granclí a plus veterina na nic, to vyloženě nepotěší. Uměli si to naplánovat teda :-/

Držím Ferratě palce, ať ji bouličky nezlobí.

Mirka D
    některé cukrovnky musíš jíst nará

ne některé, fšechny! by ti řeknul Brtnik. Mám stále před očima obrázek, jak tou svou velkou rukou sahá neustále do krabice s vyskládanejma rohlíčkama, vezme vždycky mezi palec a ukazováček celej ten jeden sloupek a narve si to naráz do tý svý obří kušny 😀 😀 . Nemohl tehdy mojí mámě udělat větší radost, dívala se na něj jak na svatej vobrázek. Páč doma to tou dobou nikdo moc jako nejedl. Až přišel velký muž a sežral krabici na posezení 😀 😀

užij si dovču i přes to pobíhání, zajdi si mezitím vždycky na kávičku, počti si tam a tak jako podobně.