Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Petrs01
jako jo, tohle asi bude moje nejdrazsi tuzemska dovolena 😀 na druhou stranu ja bych si to asi v thajsku neuzila, ale po financni strance sou nektery ty destinace nakonec vyrazne levnejsi, nez cechy 😀
a to jeste chci jet do holansdka s kamaradem autem, akorat teda abych prodala ledvinu, pac uspory padly na dovcu s muzem, tak se to snad podari nejak zplacat i s tou dovcou s kes a tydenni vandr odsunuju na zari, mam obavy, abych to v kvetnu zvladla tak, abych si to uzila.
Tomu neuverite, co dneska ty cokli moji udelali..
muz me vyzvedl u vlaku, pac dom bych to z prace pred veterinou nestihla, charlie se poblil… tak mi muz rekl ze se dostali do pytle na stole ho nejak castecne prevratili a podarilo se jim ho kus vyzrat… bricha maji jak zoky, feri vazila 18.5 a charlie 20, tak tipuju, ze tak 3/4 kg v kazdym pupku navic.. no takze sono sleziny a jater asi hadejte co, nedelali sme.
ale jak ma boulicku na brisku, kterou jen pozorujeme, tak na pohmat se ji tam udelalo mnohvem vic malinkatejch vevnitr, ale rikala, ze to vetsinou tem psum nejak nevadi a neboli, kdyz to tam je. Bohuzel v jejim stavu je vetsi risk rezat, nez to nechat byt…