Odpověď na: Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec Odpověď na: Pudlí kotec

MirkaD

Thielli-ale pes z náhubkem není OKAMŽITĚ ZLEJ PES!!!!
    KDYŽ SI JI NĚKDO BUDE CHTÍT POHLADIT-A BUDE SE BÁT KVŮLI NÁHUBKU-TAK ŘEKNEŠ,ŽE HO MÁ,PROTOŽE SBÍRÁ HNUSY ZE ZEMĚ,ŽE BY SE JINAK OTRÁVILA TŘEBA….
    ŽE JE NA LIDI HODNÁ
    TPO,ŽE BY SE OTRÁVILA,PROTOŽE SBÍRÁ NESMYSLY-TO JE FUK,ŽE NESBÍRÁ/SBÍRÁ…
    PROSTĚ-MÁM HODNÝHO PSA,KLIDNĚ SI JI POHLADTĚ,NÁHUBEK NEMÁ,PROTOŽE,JE ZLÁ!!
    MÍ PSI ZLÍ NEBYLY,Killy se za celej život neporvala,nikoho nerafla,nezavrčela,chodila do školek,i k postiženým…
    ale po městě měla náhubek,protože to bylo jednu dobu ve vyhlášce-bud koš,nebo vodítko…
    hele já taky u Žeryka necysvětluju,prič má náhubek,že by mě mohl rafnout,kdyby něco…
    a že se už třeb na veterině pár lidí divilo,že takovej hezkej malej pes má koš….-protože je malej,tak je hodnej….
    jo a Žeryk je na cizí hodnej-nikdy mě na cizího nevystartoval…
    ale nebbudu lidem vysvětlovat,že můj vlastní pes by mě mohl rafnout,že…..

Petrs01-ale já to nemyslela tak,že Dafina rozhoduje co budu/nebudu dělat-a s mnamkama jsem Thielli blbě pochopila-omlouvám se…
    -já psala,že kdyby Dafi viděla…
    byla by na infarkt,ne,že ona rozhoduje o tom co budu dělat…
    ale,že tohle by jí vadilo,ale třeba míček bych cizímu psovi mola dát a bylo by jí to fuk…
    ne,že si od ní nechám diktovat co mám nemám dělat…
    ale-vím,že toto by jí vadilo,musím něco….
    prostě-nějakýmu psovi by to bylo fuk
    Dafině ne-a to neznamená,že se podřídím jíé,ale že vím-a bacha na to tady by jí mohlo něco vadit-musím si ji pohlídat,dát k noze,čekej,povel…
    kdežto jinej pes by si nevšiml,kdybych toho druhýho krmila/hladila/mazlila…
    -jako nevím-třeba Dafi neřeší vůbec zvěř-tak vím,že kdyby před ní panáčkocal zajíc-tak se ho ještě lekne…fakt se to jednou stalo…:-)
    takovej zajíc je totiž vlastně větší než ona….
    a u jinýho psa už bych musela hlídat-zavolat,říct povel,zastavit/uvázat
    případně tam kde hrozí zvěř nepouštět-třeba…
    bože,zlatej Gero+Killyna,kteří mohli být všude na volno a neřešily nic….