Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Ještě, že tu tolik nastavených ramen, na kterých se jeden vyfňuká.
Musím přiznat, že mi malinko docházejí síly. Rozkopaný byt mám už druhý týden a že by se mnoho hnulo, no nehnulo. Ano, jeden pokrok, po 10 dnech jde spláchnout záchod a nemusí se k němu s kýblem.
Včera jsem přišla dom a doma na mě čekala připravená „stavba“ v kuchyni. Klucí zednický seděli venku a kouřili, instalatéři už v trapu.
Přikládám obrázek toho, co jsem našla.
Tak jsem se chvilku prodýchávala, pak sešla dolů a řekla, ať přijdou až dokouří. No nepřišli. Takže jsem šla znovu, přivedla je nahoru a řekla – tak to zase celé vybourejte, dáme si to celé znovu, trubky i zdi.
Trubky jinde, vývod na bojler jak hůlky Ringo Starra při sólu, baterie nakřivo s rozdílem jednoho centimetru, kus trubek nezazděný, jen zapatlaný pěnou, všechno posazené úplně jinde než jsou vstupy do dřezu a odpadu a zeď, na které ten bojler s obřími profuky opět zalepené jen tou pěnou.
Tak paninko teda po Velikonocích to předěláme, no…
Prosím tímto PetruK, aby za mě někde v ústraní zařvala na nebesa, ať se další takové kusy nerodí.
(A předejdu otázkám, co je to za firmu. Zakázka na výměnu stoupaček v 6 vchodech v domě o 4 podlažích…) Pět oslovených, dva odmítli hned, třetí dal nabídku a pak odstoupil, zbyli dva. Jedni že to udělají za 5 mio a tihle že to udělají za 2,5 mio.)