Odpověď na: Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec Odpověď na: Pudlí kotec

MirkaD

Thielli-moc mě to mrzí..
    znám to bohatě bohužel s té druhé strany-pokousanej Gero od něco jako pitbul,kdy se vytrhl chlapovi,předběhl silnici a táhl ho pod sebou….
    +další psi…-napadení-a často to byly velcí silní psi-telat-NO,boxer,kdy na vodítku,ale bez náhubku a majtelé je neudržely..
    a ano jednou jsem se ti s holkama lehce nepohopdla,když jsem tu psala,že mi nebylo příjemný,jak po mých psech vyjížděla fena stafiorda-takovej ten styl-kdy je fena nepříčetná,-člověk má pocit že už už ju panička neudrží,a tuhle fenu měla chvilku předtím na vcolno bez koše,zavolala si ji až jsem po ní řvala,at si ji hned uváže,já šla kolem ní a čekala kjsem kdy se jí vytrhne….-špica pocit…
    měla ještě jednu stafordku..
    a k jako vím,že náhubek je dnes sprostý slovo,ale pozorovat umítajícího se staforda na vodítku a čekat kdy se vyrve….když se mi to už pírkrát stalo to nebyl fakt prima pocit…
    s paní jsem se zeštěkala,protože jsem se dovolila zeptat,proč nemá fena náhubek???
    a ano,jasně,proč by ho měla mít???
    -podotýkám,že fena na vodítku trojčila…
    no a znám to z druhé strany-sice mí psi nikdy nikoho nerafly…
    al taky se mi stalo,že Dafi jednou běžela k fence-nervala se nic-a nechtěla hned dojít-Dafi se teda nikdy neporvala…
    ale trapas byl,že já předtím zdrbla tu slečnu,že nemá psa na voditku,když ju nepopslouchá…
    pochopitelně jsem se omluvila,nic se nestalo,a se slečnou jsme kolegyně v práci,a už jsme si to vysvětlily…
    no a taky mě Dafina sežrala před lety andulku,Nikynu,-moje chyba
    nejsou v noci v kleci,a ona v noci letěla k oknu a spadla jí na pelech,Dafi ju s části sežrala,pak ju přede mně ráno vyplivla….
    a ano je to obyč andulka…ale není to dobrej pocit teda…
    takže znám to znám kdyby….
    je fak,že já teda roky používala náhubky na svý malý psi v BK,protože mě to přišlo jednodušší-když jsou 2 přes náhubek nic nesežerou,kdyby došlo k rvačce nekousnou…
    přece jen 2 se hlídají hůř než jedn,byla jsem tak klidnější..
    tady jsem používala roky náhubky když jsem šla s víc psama..
    přece jen smečka….

Thielli-mám 37 lety psy…
    snažím se je mít vychovaný/vycvičený….
    snažím se aby při spatření psa netrojčily-Že Dafulko!
    o Maxovi nemluivím ani,to je hlajzlíék zákeřnej…,ale se mnou si moc nettrroufá…
    snažím se pouštět tak,aby nezdrhly za zvěří,když už občas Maxe a kdysi Betty pouštím
    a aby se nic nepřihodilo…
    ale…
    každýmu může někdy prdnout vodítko/obojek/karabina…
    může najednou někde vyjet auto,kde to nečekáš-a máš po psovi,protože to nestihneš a auto nečekáš…
    a nebo se pes může něčeho leknout…
    kdysi mě zdrahla kousek od domu Betty -lekla se koní…zdrhla dom,
    prostě-i když se budeš snažit sebevíc…může se stát…
    tak se s tím pokus moc netrápit…..