Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

tak jsem tu
    v pátek od půl peté vzhůru
    poslechla jsem si 3 podcasty..
    uklidila koupelku,záchod,uklidila si šuplík v nočním stolku-kterej se časem změnil na -ted to dám sem,protože se mě nechce vstávat….
    jinak v něm mám léky,sponky,náramky,hodinky,záložky a docházku
    tak vysát,vytřít…vyházet nesmysly nasbíraný časem….
    šla jsem ze psama,pžedtím se sbalila do BK,
    a pak po vycházce na bus-a vyškovákem do Kozlan a k zubařce..
    zubařka mě zaregistrovala,prohlídla zuby-4 kazy a v té trojce mám už měsíc zánět tak se v tom proštourala,dala mi další termín +žádanka na trg hlavy/zubů,to mám mít,než tam půjdu…
    pak dojet do-dojít dom
    a skočit 5 minut s Žerykem a tradá na jedničku vlak

v půl 3 v BK-záda mě bolely strašně ,mega moc-bedrka,ty hrče dole,peklo púrostě…:-(((
    šla jsem s tatkem a s Dafi do města mrknout se po nafukovačce-to se nepovedlo,on pak šel s Dafčou na pivo,já si skočila pro jogurty a kafe,vyzvedla ho a šly jsme dom….
    doma chvilku ležing
    pak ke švagrové s Dafčou,
    vyměnit vánoční dárky:-),pokecat
    Kryštůfek už si vůůůbec :-(((
    nehraj s hračkama jen tablet a mobil…
    pak jsem to vzala přes město dom,at se Dafi ždibec projde-tatka bydlí u centra města,a švagrová kousek od nás,tak at nejsu doma za 5 minut:-)
    a v deset v noci jsem šla chrnět
    Dafi vydržela od půl osmé do rána do půl sedmé

v sobotu jsem s ní dala tradiční vycházku-kolem řeky,koupaliště,skejtáckýho hřiště,kdy ukazovala lavičky,obíhala stromy,
    na hřišti dělala sedni/vstan,na takovým dřevěným čímsi vyšším,
    no prostě naše tradiční ranní vycházka věnovaná Dafině-kus na volno běhací,hrací,nikde nikdo
    a zpět přes město kolem výloh
    45 minut za náma
    a šlo se dom na kafe a hamů
    v půl desáté jsem vyrazila sama do města na nálupy
    tatkovi nový smaltový větší kastrol,+příbory po 6-lžíce,vidličky,nože,nám dom menší smaltovej kastrolek
    kamošce na narozky kouli do vany
    Martinovi s farmářských trahů tlačenku a pak mu i tatkovi vejce-z poloměkýho salámu…
    pak ještě nakoupit do drogyšky a ještě kamošce knihovnici peněženku s morčátama na drobný s trhů a dom…
    jsem myslela,že s tím nedolezu…:-(
    tatkovi se líbila peněženka…
    tak jsem chvilku poseděla a pak tam šla znovu-je to kousek ve městě…
    s Dafčou už jen tatkovi pro peněženku se sovičkou…
    tatka sledoval strašný psychodokumenty z války-tak jsem neviděla kam zdrhnout…
    pak jsem umyla okna-a do vteřiny pršelo…
    venku dopo hezky,teplo….
    odpo liják-ziima…
    udělala jsem si vlasy nechtíky,xicht,zdřímla si a v půl púaté jsem jela vlakem na nádraží na narozky kamarádky ze čtyřlístku
    kamarádka z Klepačova říkala,že tam padaly stromy….:-(
    poseděly jsme,probraly jsme co u koho nového…
    takže holky probraly tradičně děti,pa k co u koho se děje a v půl 11 v noci jsme jely dom
    já si dala gnoči ze špenátem,čaj mátový,džus vodou,vodu a dohromady jsme měly láhev růžového šampanského….
    jedna kamoška od pondělíé nachlazená,že až v páttak lepší..
    dojela jseem dom,dala vyčurat Dafču,která byla s tatkem v 5 hodin venku kolem mlýna- k mlýnu ju táhl-rovinka podél kolejí 15 minut od domu,a zpět valila..
    a v půl 8 ju dával čurat..
    tak v 11 v noci jsem šla spát…

v neděli-v swsm kopmpletně oblíklá jsem ukecávala Dafinu at jde ven-ta se protahovala v peřinách,že nikam nejde…:-D
    nakonec se vybatolila,udělaly jsme zase tradiční vycházku kolem řeky,koupaliště-ukazování laviček,obíhačky stromů a přes město dom
    doma snídaně,uklidit tatkovi trošku domek-koupelka,prach
    a po deváté dojela teta,dala si čaj,pokecaly jsme,pak šla do města chvilku,
    já pak ju šla vyzvednout dolů,dala jsem čurat Dafču,daly jsme si oběd,teta v jednu odlela,já si dala ležing,a slejvák!!!!!
    tak jsem se sbalila,furt jsem čřekala,že to přejde…
    a pak teda před půl desátou jsem to vzala jen ke kostelu a zpět-naše desetiminutovka venčící-at se Dafča vyvenčí,v půl 3 dojel Martin a jely jsme dom
    teda napřed na hřbitov,vyměnit kvítka-umělý
    a pak už dom
    zastavily jsme se ve Křtinách,kde jsme Dafči udělaly mega!! radost s vycházkou
    PROTOŽE-VYCHÁZKA BYLA KRÁTKÁ-TO ONA RÁDA,BALA NOVÁ!!!TO ONA MOC RÁDA
    A BYLY TAM LAVIČKY!!!!!!!!!!:-D
    takže jsme prostě zaparkovaly,vylezly brankou do pidi kopečku-TEN VYBĚHLA!!!-ONA KTERÁ SE PLOUŽILA DEN PŘEDTÍM PO ROVINCE K MLÝNU!!!!
    A PAK JEDNA LAVIČKA ZA DRUHOU,SOCHY -CYRILA A METODĚJE A ZPĚT-je to za kostelem,takovej púarčík,ani jí nevadilo že nás minul pes,lavičky yly větší lákadlo….
    vycházka 10-15 minut a Dafi velespokojená:-D
    pak jsme vyzvedly máti z nemocnice od otce a jely dom..
    já k večeru šla oba vyvenčit+se kousek projít s Žerykem samotným po dědině a pcvičit s ním
    ráno byl s Martinem chvilku,tak at má večer změnu,když s ním chodí furt na stejný místo
    i když! v sobotu s ním byl za lípou a v lese!-zázrak!!!

dnes mezisměna-takže ráno kousek ze psama,pak do poráce,kde sřídavě balení,kasa,
    pak dom
    doma chvilku ze psama10minutek,Martin odpo taky chvilku a zítra ranní…