Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Zdravicko vespolek,
dneska mohla nastat zajimava situace. Akorat jsem se chystala s coklema ven a najednou jekot, stekot, rev u plotu. Aaano, zdrhla malamutka, nejnenavidenejsi tvor pro Ruzici. Twe, kdybych v tu chvili byla se Zabou venku, bych si asi zada dorubala vic nez jen za plotem na zahrade, kdyz jsem to tam rozhanela. Ja tohle tak nenavidim, grrr. Stane se to jen obcas, ale i tak. Mne kdyby po vesnici jednou pobihala rtw, hned bych byla na cerny listine.
Milo, jak dopadla kontrola s Mysici? Vsechno v poradku, doufam.
Esusova
zkus, to bys byla hodná, já teda z toho nemám prostě vůbec radost, tomu psovi je jedenáct a ……… víme všichni
Zkusila jsem to, s Misou jsem mluvila. Bohuzel, na web DP to nedaji, i je chapu, by se tam pak usdileli. Ale kdyz by pani vyrobila darovaci inzos treba na Pesweb, nasdili si to k sobe do soukromyho profilu, tam to pry lidi taky hodne sledujou. A kdyby bylo misto primo v DP (ted maji plno), mozna by slo domluvit neco i primo tam, jakoze s umistenim coby prestupni stanici – ale to by se museli domlouvat primo s tou majitelkou asik.
Zlatko
Ale pro nejakyho malyho pejska bys urcite vhodna panicka byla. Starej NO by nebyla ta prava volba, navic Trixa, zeano… Krasne si Certik na tobe hovi! 🙂
EvaC
Drzim palce, at je muz v poradku. Nadherny fotos, ja vcera videla odpoledne duhu, ale placatou na nebi, takovej pulobloucek?! Neprselo, vysoko par oblacku, nakej asi optickej jev – a ne, nepila jsem a nebyla jsem sama, kdo to videl. 😀
Cernej caj
Tak on se i papirak da sehnat se slevou, kdyz treba ma jednu kouli, spatnej skus, nakou drobnou vadu exterieru.