Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem debil, věděli jste to? Včéra jsem si propíchla tak trochu levou ruku nůžkama, heč! Jsem dělala krávoviny se vzduchovejma polštářkama ve kterých mi Megi, paní nakladatelka poslala vajíčka (mimochodem, dorazily v naprosto luxusním balení a hlavně úplně v pořádku!, Megi je geniální nejen nakladatelka, ale taky balička 😀 ) no a jak jsem to tak rozverně propichovala, aby to bouchalo, tak mi ty nůžky sjely a bim ho! zastavily se v ruce 😀 no! Ale zatím dobrý. prolila jsem si to betadinou a je to.
Jo a to víte? Že bude křest knížky u Dennyky v Dýpýý?No, v květnu! Už máme i plakátek, koukejte.
A nevíte někdo o místě, kde by si vzali stařičkýho jedenáctiletýho ovčouna? 🙁 Štěká , štěká a jako dědictví ho půlka dědiců doma nechce a druhá půlka se horko těžko brání, ale myslím, že to je marný boj. Kdyby někdo věděl o místě – je to pes domácí , chtělo by to k někomu, kdo je prostě doma, tak mi řekněte. Já vím,, že je to asi marnej dotaz, ale kdyby se náhodou někdo našel….
MÍLO, MÍÍÍLOOOOOOOO moc mi odlehlo, když jsem četla Tvoje hlásání. Jak to vypadá dneska ráno?
ad to krmení – co třeba vojtěškový pelety?
https://www.zufrik.cz/index.php/doplnky/vojt%C4%9B%C5%A1kov%C3%A9-peletky-5-kg-detail
to by nebylo vhodný?
Mirko – holky už všechno řekly, a tak já jen v tichosti dodám – držte se, je to hrozná situace, těžká situace.
A jak říkala Fifi v práci mysli na pomalý rozjezd. Hele tuhle v Lidlu seděla paní a markovala …..prostě tak, jak stačila. nikdo ze zákazníků nic neřešil. tak se neštrézuj, zdraví je jen jedno – ostatně to vidíš teď v přímým přenosu. Je supr, že v přívalu těch negativních věcí, aspoň M. prodloužili smlouvu, to je moc fajn.
Fifi
tak co jaká byla pepinovoslava? 😀 😀 😀 uspořádal mejdánek? 😀
Thielli – tjo, to je fakt jak v nějakým scifi filmu s nákazou 😀 . Vydrrržžžte prťky, vydrrrržte!