Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Bože, jak já miluju tuhle dobu, kdy sluníčko už nabírá na síle, ale ještě je normální, radostný, vzduch je svěží a čistej………… a čokle jsou skvelý a procházky jsou velká radost.

kurnik, já už zase píšu u Pepina!! Co furt dělám? Teď jsem na to aspoň přišla včas a stíhám se přesunout dřív, než to odbouchnu 😀

MÍLO – ŠÉCKO CO MŮŽU DRŽET DRŽIM. V TRAMVAJI JSEM MAČKALA TLAČÍTKO LOKTEM, JEN KDYŽ JSEM ODMYKALA KANCL JSEM MUSELA PUSTIT. Ne, jasný, že to nejde, když píšu, ale opravdu v duchu držím palce moc a budu čekat na zprávy.

MYŠKO – DRŽ SE A BOJUJ

Rozumím naprosto černýmu čajovi, taky chci bejt na fotce krásná, což teda nikdy nevyjde, protože fšude vypadám už od první třídy jako vrach malejch dětí, ale snažit se můžu, nechci vokazovat fotku horší než může být, když nemusí 😀 .Potěšující je, že ani Brtnik, vzhledný pán na fotce nevypadá nějak lákavě, spíš jako někdo kdo uprchl předefčírem ze Singsingu 😀

Thielli
    o MOJE ŠACHTA….

tyvado Thielli, nejseš trochu rozcapená? Takovoudle šachtu????
    Každopádně masakrální teda, aspoň, že holky se neplašej, ale ten bordel bude strašnej, to je mi jasný. Ještě by šlo dát mokrý deky před dveře ostatních místností.

Fifi
    Snad bude kvalita vubec hodna zverejneni.
    je. já se tim bavila cestou v tramvaji 😀 dík za každý nový ráno 😀