Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

Čajíku-detektivky jeho neznám-ale knížky ze staré anglie mám ráda:-)
    seš šikovná,že praciješ z domu
    mě furt bolí ty záda-sice ne už tak jako chřipkovitě,to už je dobrý,ale prostě s toho dlouhýho ležení
    zase nechci nic moc dělat,abych neměla vysoký CRP-si nevím proč myslím,že to by měl být člověk v klidu…
    prostě já když ležím tak mě bolí záda…no…
    a zase ležet bych měla,že..
    ted dopo venku slunčko-Dafi,že bude na terase-napřed chvílu na tom pelíšku u zdi s té ovčí kůže-du tam šáhnu na ni–hřeje na ni slunko,srst teplá,zespodu kožich tak at si leží…
    za chvílu sedí shrbená na schodcích a kochá se….
    -já-tvl-schodky studený,terasa studená-du jí strčit pod zadek podsedák..
    Dafi vyvalí záda o sloupek zděnej s kachličkama co drží zábradlí..
    TVL-KACHLIČKY STUDENÝDAFI ZÁDA HOLÝ!!!!TO TEDA NE-VRAZÍM JÍ ZA ZÁDA KOUSEK PĚNOVÉ GUMY.. Dafi se opře,já si jdu v klidu lehnout….:-)
    pak se zatáhne,Dafi se na terase klepou ouška- A DOM-z ní přes okno a Dafi jde pod deku-vole máš studený uši!říkám jí!!
    Dafi se natulí na moje flísový pyžamo a ufne….,
    odpo-já na Martina-běž s něma ven a udělej s ní hledej-ztratil s peněženkou
    a dávám mu malou peněženku s drobnýma co nosím v psí bundě..
    Martin-ty chceš aby nosila něco včem jsou bacily?dyt je to nehygienický!!!
    -já-dyt ty peníze jsou vevnitř!!
    -on-ale dáváš je tam zvenku….
    (dřív bylo u malých pleme ve zkoušce ZMP1 cvik hledj-ztratil-50kroků,-peněženka psovoda,případně klíčenka s klíči,učila jsem to Kily i Duxe,měla jsem na to starou peněženku,by mě nenapadlo,si na to kupovat novou),
    ak šel ven…kousek k lípě,kde chodí fut,dělal hledání peněženky,Dafi mu šla ukázat lavičku,ml pár pamlsků,
    no jenže pak šla paní ze psem,Dafi štěkala,nechtěla přestat,a jak si ji přitáhl,tak se mu vyvlíkla z volnějšího nylonovýho obojku,který byl málo utažený,,,,
    tak nadával,že Dafi neposlechla-nic se nestalo,jen štěkala,já mu řekla,že má kontrolovat jak je utaženej obojek…-no veselá vycházka to byla….