Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

MirkaD

PetraK-jo,jo,já už po xtýýý píšu,ře su debil,že mi to nedošlo…
    mě ty věci dochází ze zpožděním…
    jako na jedné straně jsem prostě potřebovala at se jdou vyvenčit-zase nemůžou být 12 hodin bez vyvenčení,
    takže jak jsem myslela hlavně na to-je skro půl desáté,at už padají ven
    tak mě nedošlo,že takhle ne….
    a jo-sama bych ju z pelechu nebrala
    -já sama to neděůám
    hoodně věcí řeším vodítkem
    si ještě ze cvičáku pamatuju jak jsem lidem říkal u malých psů-si představte,že je to doga,tu neodnesete…
    nemám problém s tím mít doma na psech vodítko,když přijde návštěva/řemeslník
    Čajík by mohla vykládatže když dojede tak vítám ze psama na vodítku,pouštím pak až se vyštěkají,vyblbnou,
    nebo když má přijít Lenka,té chodím naproti
    protože prostě vítání mých psů je štěkot a hoopání,tak jsou vždycky chvilku na vodítku
    Žeryk u nás první měsíc furt couračka…
    -tím jsem chtěla říct,že já vlastně ani nedělám přenášení psů ….od někud někam…
    jenže v úterý-teploty,nedobře…
    máti pak-dyt sii mi nikdy neřekla,že na psa v pelíšku se nesahá…
    -tak to už nevím,já toho o psech už nakecala,že prostě nevím…
    to je jako kdysi
    máti-proč si mě neřekla,že po ostříhání psa ho mám vvytřít vodou s octem??
    -přitom to dělám přes 20let,ale je to pro mě tak samozřejmý,že mám pocit,že to ví každej nebo co…
    -hele
    v úterý došla máti -v ruce noviny,čistidlo,sedla,něco jsme si řekly,pak se zvvedla,něco u nás vyčistila a šla….
    já na to zírám…
    říkám Martinovi-tobě přijde normální,že k nám přijde máti něco vyčistit a odejde??????????????????
    -on-no,,no a co…..
    prostě to úterý bylo divný…..
    -jo přenášení Dafiny
    -odpo ležela na peřině u mě v posteli-a já…a pudeme vedle do postýlky..
    tak to jooo,to jsem čapla peřinu,přenesla ju na sedačku-to Dafince nevadilo,ještě natáhla nožičky v peřině,že pohodička:-D
    a válely jsme se vedle,na přenášení v peřině je zvyklá,přece nebudu ležet sama,že?

-tak dnešní venčení-v sedm jsem ju pustila ven-vyčurala se,vykadila,šla do postele
    před chvílou došla máti,jestli je má vzít ven?
    tak říkám,že Žeryka jo,ten nebyl,Dafinu nemusí
    Dafča ju šla uvítat z postele a zalezla do pelíšku…
    nééé ona ven nejde….
    sice jsem ju šla ukecávat,že jsou venku 3 pejsci,jestli se nehce proběhnout??s pejskama??
    ale to mi jen olízla nos,a že počká až uschne tráva..
    a ted mi donesla ponožku a má roupy a zlobí a tloustne,protože furt chrní a žere….:-)