Odpověď na: Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024 Odpověď na: Kecací jaro 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byl fčéra den jako malovanej!! V jednu z práce a velkovolno. Lážoplážo, obídek, zahradnictví, kávička, procházení …….. gůůtgůůtzuprgůůt to bylo. To můžu každej den 😀

Mirka D.
    Dafča si šla lehnout z výrazem,že nikam nejde,tak ju máti vzala s pelechu…
    špatně, špatně, prostě špatně, pes dal jasně najevo, že nechce, že chce odpočívat, nemá tam co strkat ruce, není jeho panička navíc, prostě blbě no. Měla na to Dafule právo. To je jak když kdysi kamarádka šla k Fejkyně, ta už toho měla za celej den u nás na chalupě plný brejle, navíc byla na úvazu, chtěla odpočívat a kamarádka ji chtěla pohladit. Nestačila se divit, byl to jen výpad, upozorněnší, ale panička ji tehdy chtěla ořvat, tak jsem ořvala já ji, protože to by nebylo spravedlivý. Ona chtěla, potřebovala mít klid, a už to, jak ji panička uložila bylo pěkně blbý místo a k tomu ještě tlak od někoho cizího, nemohlo to dopadnout jinak.

Kuskus
    . Jak jsem celkem nešikovně psala, že Péťa AP umí skvěle napodobit klusťoučkého Mousese,

😀 😀 si tak tu Peťu představuju, jak ta přesně jak píšeš vysportovaná tyčka dělá buřtózního Mousese 😀 😀

Fifi
    at jde o spot, obojek, odcerveni, ockovani…
    děsný rozhodování tohle, co je větší zlo. – já teda taky ty tablety jen v nejhorším případku – tali dostala na ten svůj sajrajt taky jednu simparicu a já se u toho kroutila, jak když mě maj poslat na el. křeslo 😀
    Mi tam vadí to , že když odhlídnu od toho, že to je sajrajt- jako šécko ostatní, tak jak to pes spolkne už to nevyndám. spot můžu zkusit vymýt, obojek sundat, psa zase umýt, ale tu tabletu ne. takže bojim, bojim