Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
mám přistřižený křidýlka, heč! a vůbec mi to nesluší, heč! 😀 vypadám jako debíl, heč! 😀 ale tak sama jsem si to vymyslela, takže můžu nadávat jen sobě 😀
Thielli
Tali to taky věděla, že ji připínám/odpínám, ale hrála jsem si s tím – na psím hřišti, kde jsem to měla víc pod kontrolou – bylo to fakt furt dokolečka, zapnu, odepnu, zapnu, zavelím, odepnu/zapnu, nevelím, vše v rychlém sledu a x krát za sebou, příště zase. Tím neříkám, že bych si na ten pařez stoupla, jen že je to stejnej princip, jako když jsem doma 1000000x prošla předsíní, vcházela, vycházela z různých dveří, objevovala se a mizela až se na to Tali vyprdla, řekla si, že jsem magor, co se furt objevuje a mizí a vyklidnila se z toho chaosu.
Stejně zase tento týden veterina, na špejli s vatou opět úplně černý lojovitý nánosy
ty jo chudera! Nemůže to být i projev nějaký alergie? Ptám se jako blbeček, an nevím, proč mě to napadlo.
Kuskusíííí seš tu? Nezlobíš se na nás, že ne?
Zlatko!
si mi dala! sto let tady přemýšlím, co to je
před lety mi známý kulič
a pak mi to došlo!
Fifi
Ja mam epesni alergii, tyhle jarni kere jsou pekl
hele musíš škytat pokaždý, když koukám na nakvetlou jívu proti mýmu oknu
Ha! tak Pepek našel smysl svýho života? Dal se na dřevorubce? To je dokonalý řešení.
černej čaj
Byla sem v nemoznici na pohotovosti.
gratuluju k diagnóze a teda držím palce, ať rychle srosteš!! a hlavně pevně.
Kimi – to je moc milý sdílení!
Ahooj Asteris
Krásný fotky, budu muset vyrazit kouknout na svůj lýkovec v lese, jestli už taky jede. Rozrazil ani podléšku jsem unás ještě neviděla, ale my jsme retardovaný, jsme jak v podhůří.
18 kousků strakatejch! ty jo to je! Ono to v těch strakáčcích to lovení je, taky jsem tehdy koukala, když Bóňa od Zdeny kdysi vyrazila jako šíp.
Ale ty zničené lesní cesty! A to bahno!
u nás to mají na svědomí čtyřkolkáři. STřílela bych to do zadku normálně.