Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Zdravím všechny marody a přeju rychlé uzdravení a pokud jsou i nějací nemarodi, tak je taky zdravím. Snažím se vás číst, ale nějak se mi nepodařilo i něco napsat a to jsem chtěla už před více jak týdnem oznámit, že už opravdu začalo to jaro, protože podléšky už vykvetly, a taky devětsily a viděla jsem i lýkovec, takový malý, uprostřed lesa… Ale ty zničené lesní cesty! A to bahno!
Černej čaj – Krásné fotky na Babím lomu, východ slunce musel být zážitek. Na Babím lomu jsem byla, ještě s Arinkou, ale to už byla nemocná, sice chodila dobře, ale neviděla, takže chvílemi to bylo náročné. Ale bylo nás víc, prostě strakatá parta, tak se dala zvládnout i ta hůře schůdná místa.
Petrs, co bych za to dala, kdyby Emča byla aspoň trochu jako Pixla, že by ji nechávali zajíci i srnky v klidu. Jenže ona o nich ví dřív než já, ani je nemusí vidět…Minule mi málem utrhla ruku.
A vzpomínala jsem na Thielli – V Grébovce si Emma nedávno krásně poběhala s hnědou fešáckou pudlí fenkou.
Kuskus – krásnou jsi měla návštěvu, tady poblíž medvědí česnek neroste, jen ten pochybný. Vlastně pár rostlinek jsem našla v Chuchelském háji, ale netrhala je, je jich tam jen pár.
V sobotu jsme měli strakatou vycházku kolem Turyňského rybníka a okolí, sešlo se cca 18 strakáčů, bylo to moc fajn. Emma se tam setkala s bráchou, no moc jako brácha se nechoval, tak se obávám, že se blíží hárání.