Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Ešuska mi zařídila na neděli návštěvu!
Začala jsem z cizích lidí kapku panikařit, doma z 1+1 bleskem vyrobila potěmkinovo obydlí, bordel nakopala do kumbálu a z něj naopak vytáhla a zapojila do akce vysavač. Hromádku vypraného prádla spolu se žehličkou jsem ovšem zapomněla uklidit, páč se tu válí tak dlouho, že mi při letmém pohledu přijde jako běžné zařízení bytu, na záchod jsem pověsila nový voňavý stromeček, umyla si hlavu, oblíkla čisté, ten den už třetí triko, a návštěva může dorazit. Jenže, čím je pohostím? K neděli přeci patří bábovka! Chtěla jsem se vytáhnout, připravit něco extra a prvně klohnila místo vyzkoušeného receptu bábovku šlehačkovou. Ano, jak jinak, vylezl z toho dusivý zákalec. Narychlo jsem se tedy snažila ušlehat (v příliš mělké misce, debil) šlehačku, aby dusivka byla poživatelnější, povedlo se. Po umytí celé linky a převlečení dalšího trička jsem byla připravená. Přijely Péťa AP i s maminkou z nějakých pětadvacet kilometrů vzdáleného města. Na kole a kolobrndě, holky šikovné, a dovezly asi metrák milovaného medvědího česneku. Ešuska měla pravdu, Peťa AP je milá, laskavá osůbka (jít ve svém volném čase ohýbat hřbet a trhat pro cizí babu česnek a ještě jí ho dovézt pod nos) a já děkuji všem velice. Je strašně milé, že jste si vzpomněly (už si pro něj k Odře sama nedojdu) a takhle to zařídily. Ani tu óbrovskou hromadu nespotřebuju a tak jsem se podělila a soused vám děkuje také. 🙂
Z cizích lidí se vyklubaly prima holky, moje nervozita postupně opadávala a nakonec mi bylo líto, že návštěva už odjíždí. Ešusové odpouštím. 🙂