Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Mirka
Mirko, lidé, co jsou teď kolem nemocní, byli doma s nachlazením/teplotami třeba i dva-tři týdny. Zapomeň na to, že rýmička je na týden, dva dny ležíš a pak pár ní dosmrkáváš. Pokud to uspíšíš, zatěžuješ srdce, to ti řekne každý jouda.
A o tom kontaktu s lidmi… musím říci, že když vidím u pokladny viditelně nachcípanou osobu, pěkně to ve mně vře.. chápu, že třeba honí každou korunu, ale to množství lidí, mezi které to pošle… 😳
Teplota je jasný signál, že to není jen ta rýmička. Zakukli se a vylež to. 😘
Čajíku
Když už tady zvedám ukazováček na Mirku, pak rovnou navážu… taky s kolenem, jako Petrs, berle a na noze nasazená ortéza jak z robocopa. A jak jsem si tak nějak střídavě ulehčovala na těch berlích, úplně jsem si rozhodila záda. Bylo to takové malé peklo na zemi. Takže zase píšu: pozor na jednostranné přetěžování. Kapsu na krk, do té, co potřebuješ přemístit a opatrně a nespěchat.
Tak. Poučování skončilo. 😆
Zpátky Mirka: 😀
Padesátiny jsem oslavila před necelými dvěma lety. Naší HR v práci jsem řekla, že si výslovně přeji, aby můj slavný den naprosto ignorovala a že si opravdu nepřeji se s celou firmou muckat v zasedačce. Respektovali to.
Doma jsem řekla, že si výslovně nepřeji, aby utráceli jakékoli větší sumy, že každý své peníze potřebuje a že budu ráda, když se prostě jen tak sejdeme u kafe a štrůdlu jen proto, že se sejít chceme 🙂 a drobnost nebo knížka mi udělá větší radost právě proto, že si kvůli mně nebudou trhat ze svých rozpočtů.
EvaC
díky za fotky, je to Itálie? Raději jsem lyžovala v Itálii než v Rakousích, je to tam takové měkčí. ☺️ A v Itálii jsem se ve čtyřiceti učila jezdit na snowboardu. A naučila. 💪
…jo a nechcete někdo snowboard? 😀 …já mám teď psy, takže už na hory nejezdím.
ps. a děkuji za udělení Oskara vedle v pudlím kotci. Udělal mi radost, stoupla jsem si na stoličku a poděkovala.
Petrs
napadlo mě, že až se objednám s tebou na společné venčení, že bych si vzala svou skládačku… že bych ti (a psům) jako líp stačila. 😀