Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Petrs01
jo, ja si taky uz davneji rekla, ze by se mi ji libilo obejit, a jsou lidi, co to delaji, ale prijde mi zajimavy, jak kdyby ty lidi pred tim ani nenapadlo jit ven a ted je to skoro nejaka modla 😀
a pobavilo me, jak pan ubl v tom prvnim dile ve videu rika „me nevadi, kdyz lidi chodi rychleji, maji lepsi a drazsi vybavu nebo lehci batoh“, tak je zajimavy, ze se porovnava jen s tema lepsima, to mi prislo tak zvlastne formulvoany 😀
jo, rip blanik bych taky rada sla i kdyz velky casti znam, tak dost taky ne.
MirkaD
ja vim, ze cizi je nutno vracet ve stejnem stavu, tak aspon budu mit vlastni vytisk 😀 a navic bude mit mati aspon uplne cerstvou, vonavou a neosahanou, uz ji mam na policce nachystanou 😀 ale je to pech, se mi snad poslednich 10 let nepodarilo nejak poskodit knizku a to navic pujceny mam vyjimecne a takova blba shoda nahod. Nastesti je ctiva a hezka, takze mi nevadi mit vlastni 🙂
ae je mi lito, ze ti neni porad dobre:( zlepsuje se to alespon?
byt tebou, sefovi bych rekla, ze v pondeli si skocis k mudr ze ti je porad zle a das vedet.
ja uz mam od vcera berle, tak se s tim ucim chodit, dost to ulevuje, tak snad ted uz se to bude hojit lip. Jen mam zsadni problem. mam dve ruce, dve berle a chci si treba donest hrnek s cajem nebo talir s jidlem 😀