Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Kimi, EvaC a další – myslím, že jsme tu všichni podobně laděni, neočekávám tady nic jiného, než rozdíl v laku použité knihovny 😁
PetraK
Já ale musím upřímně přiznat, že když jsem si objednávala knihu Zrzavci, tak web Zrzavce jsem vůbec neznala, znala jsem jen něco diskusních projevu Zrzavců na webu chovzvirat.
A stejně jako občas ráda podpořím nějakého českého výrobce, švadlenu, autora… tak jsem knihu bez zásadního očekávání objednala hlavně proto, abych podpořila někoho, kdo miluje psy a rozdává jim i lidem kusy svého srdce.
Když jsem začala číst první stránky, říkala jsem si, že to bude taková oddechovka, takové hlazení, ale jinak, že ty zásadní informace o psech jsou v těch vážných knihách, které už mám.
No a výsledek?
Nenapadá mě lepší přirovnání než ke kuchyni. Ty knihy, co jsem měla, jsou jako suroviny, jako koření a přísady, ze kterých jsem tak nějak kuchtila více či méně poživatelná sousta. Prostě něco, co by se mělo požívat, protože je to zdravé.
A Zrzavci? Kniha Zrzavci je pro mě jako MÁSLO. Máslo, které najednou rozvonělo všechny ty suché kousky, doplnilo a spojilo vše dohromady v něco lahodného, v něco, co prostě CHCETE požívat.