Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
O očaři radši mluvit nebudu, nebo bych se vztekla. ale vidim, to je pozitivní, ne? 😀 Včerejší zážitek s lékařskou vědou, především sestrou, mi zase sebral chuť dojít si k nim s tou bolavou haxnou. Tak uvidím, co vymyslím přes víkend. Už jsem byla odhodlaná jít, teď se mi nechce, počkám asi, třeba si to noha přes víkend rozmyslí a budem zase kámošky.
Protože i koukám, že jste na tom dámy nějak hromadně i hůř, než já.
ad endorfiny – já si umím někdy vyplavit endorfiny i enem tak, je to pocit dokonalýho ščestí. Nevím, jak se to dělá, ale dělá se to, samo se to, zjistila jsem to někdy po dvacátým roce věku. Do nějaký doby – vím který – to bylo hodně častý, teď už to tolikatě nejni, ale někdy jo.
Fifi
á pan Pepin se zabydluje i v domácnosti? 🙂 , to musí nejdřív najezdit sto zimních kilometrůch, prospat tisíc hodin v autě,aby mu to dokapalo? 🙂 . To je joudík!
černej čaj
protoze vcera kolem me chodili tak 10 minut a neprislo jim divny, ze lezim na chodniku
🙁 tohle je hodně smutný teda :-/ , hodně! A už je dneska líp? Já jako nebudu psát, že by to chtělo jít k doktorovi, páč já sama tam taky nejdu, žejo. 🙁