Fóra › Ostatní › Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka › Odpověď na: Strýc Pepin aneb Pruhatá samotka
Krokodyl prezubenej, minulej tyden mi zustal pri vyvikklavani jeho posledni spicak v ruce. Ze by se jeho hlodani nejak extra zmenilo, to se rict neda, jen to nedela uz takovy sramy. 🙂
S nastupujicim jarem a prezubenim zacal hlidat. Jakoze fakt drsne hlida doma za plotem, Ruzice uz rada nechava neco jen na nem. Jak se ty role meni, driv ona hlasila a Troldik se sel podivat. Ted hlasi omladina a ona se prida, kdyz uzna za vhodny.
Pruhatej spratek ovsen nejen hlida, vi hned, co se kde sustne, lidi, ale on JEČÍ! Nakej ten ovcoun se v nem budi, jak ja tohle nesnasim. Dneska vecer jecel na kosaka, kterej si pul metru za plotem hrabal zizaly. Stekavec nechutnej pruhatej, takze pracujeme na tom, ze sikula, kdyz neco ohlasi. Ale jecet 10 minut v kuse bezduvodne (pro nej duvodne, kdyz tam ten ptak je) teda nebude. Je to fuska, snadno se pretoci stale a nevaha pak hlod do me.
Coz byl priklad s jezkem pred par dny, prvne v zivote ho videl a nedal se od nej v noci na zahrade odvolat. (Ano, stale mi na privolani zvysoka sere.) Musela jsem ho capnout a v tu chvili kouskous, mozek vynechal.