Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Denny
jsem si prohlédla fotky a přečetla text a normálně mi vyběhl tlak.?
čajík/Milena
asi vůbec nepolemizuji o nějaké sbírce slonů, kterou bych zdědila a nic by mi neříkala, nepolemizovala bych ani o majetku, který jsem sama bez pomoci nabyla/vybudovala, ale prostě nedokážu rozfofrovat práci svých rodičů a prarodičů, kterou mi nechali v podobě nemovitostí, o které pečovali. Oni to nebudovali a nespláceli ani jen pro sebe, ani jen pro mě, ale pro rodinu. A dokud jsou potomci v rodině, nemám na to myslet jen na sebe. I já se mám lépe díky rodičům než kdybych startovala od nuly a tak to předám dál dětem své sestry 🙂
Zlatko
na ČT byl několikadílný dokument právě o lidech, kteří věnovali majetek mladým a nedopadli dobře. Nebylo to snadné dokoukat. Ta situace u vás je dle tvého popisu hrozná, ale já bych osobně ještě zkusila mediátora. Když se v rodině rozhoří válka a dělají se naschvály, bývá to větší řež než mezi cizími. ?
V každém případě přeji, ať se stav zlepší.
Fifi
jestli máš kořínek jako babi, tak máš před sebou tedy dost práce, tak na to ti přeji pevné zdraví. Jen si prosím, po osmdesátce už pořizuj menší psy. ?
Mirko
ty tvoje neustálý protiklady v odstavcích… od vybalování palet přes drhnutí lednice k tiché motlitbě a pozorování žluťásků… to je vždycky houpačka skorozávraťová. ?