Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
Thielli, Korinka byla úžasná, byla jsem s ní na několika setkáních Zvířetníků, jezdila jsem na leopardí srazy do kempu Lužany u Jičína. Jak jsem si naběhla na Modré pivo bylo na Zvířetníku někdy v srpnu 2019, taky to byl příspěvek v časopisu Pes přítel člověka, když redakce měla zájem o příspěvky týkající se neobvyklých plemen. Fotky jsou na Rajčeti. Ta vlčí krev se projevovala, že byla velmi plachá a nedůvěřivá. Bez problémů byl kontakt s dětmi a ženami, chlapy moc nemusela. Měla složenou i nějakou základní zkoušku, ale bez obran, obrany jsem časem musela přestat dělat, ona nešla figurantovi po rukávu, ale po krku, jediný figurant, který to s ní uměl, býval na leopardích srazech v Lužanech. Jinak gaučák byla, jak je patrno z její fotogalerie.?
Dneska se tedy Goli předvedl. Byla jsem s kamarádkami v kavárně, kam se může s pejskem. My si daly kafe a dortík, Golimu jsem to vynahradila pár pamlsky. Koupila jsem nějaké, které ještě neměl – sušená vepřová střívka. První dny je jedl v pohodě, ale dnes, když jsme přišli, šel samozřejmě do kuchyně napřed. Slyšela jsem divné zvuky, vběhla jsem, Goli pamlsky blinkal a hádejte, kde – samozřejmě opět nikoli na snadno čistitelný vinyl. Tentokrát to neodnesla ani rohožka, ale pelíšek. Tak místo večeře dostal jen pár psích piškůtků, nedostane ani dentálku, do rána bude mít půst.☹ Zbylé nové pamlsky věnuji pejskovi ze sousedství, který se ujímá všeho, co Golimu dělá problémy, a doufám, že u Goliho to byl jen exces a bude v pořádku.?