Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2024 › Odpověď na: Kecací jaro 2024
tak včera ranní-po úprvě Dafi ve čtvrtek,kdy jsem trimovala v sedě zohlá na zemi,a došmikávala na stole,mě bolely v noci záda + ruka strašně….
prostě jen debil jak já!upravuje psa po ranní,před ranní,….
ale už jsem se na tu zarostlou holku nemohla dívat…
v pátek ranní
popisuju ráno šéfovi,jak častro někde něco furt nechávám a hledám…
mobil/klíče/čipocku…
protože ve čtvrtek jsem si zapoměla v práci termosku,šéf-no já ji někde viděl,
já-no já taky,nevím kde….:-)
pekla jsem +házela pečivo,kolegyně hodná milá,co bych ji ráda brala i za dceru-je jí 20 a je milí,hodná,chytrá,hezká a má správně prořízlou pusu-pozor drzá není !je vtipná,ochotná…
no ak mi pomáhala,tak jsem vše stihla,ona je to ráno dost honka-palety pečiva,do toho péct,do toho to tam vozit,sklídat…
šéf si ze mě dělal prču,že neumím jezdit paletákem-jsem se nemohla streft do palety a já mu říkám-no,když jsem občas vezla dítě-hrozně ráda vozím kočárky s dětma!
tak když jsem občas vezla dítě,tak jsem je musela mít olepený v kočáře izolepou,aby mě nevypadlo!:-D,:-D
a on-no vidíte a mě sestra vyklopila…
a já-no,to máte proto,že nejste z dvojčat,já su z dvojčat,a my by jsme se nohli z kočárku navzájem jen vykopat!:-))
pak hl. kasa,pak chvilku vybalit a jít dom…
a ted-záda bolí,ruce bolí,nohy bolí-tvl,kde je ta zatracená čipovka????
v batohu čistý oblečení náhradní-ponožky,podkolínky…nákrčníky,
čpinavý z práce,taška s knížkou,termohrnek,termoska,čipovka nikde…
tvl,vyházím skřínku-další svetr,náhradní+náhradní elastáky,termofor,léky…šála 3….tvl…čipovka nikde,prohledám kapsy,oblíknu se a čipovka v riflích…uf…
odčipnu si a du dom
v ruce chleby,sýry,šunku,batoh s tím oblčením,tašku s platem vajec,knížkou,nádobím-termo,
beru přehoz…
venku prší..
vracím se pro pytel na odpadky na kasy,dám tam přehoz a v sedě na přehozu si půlhody na lavce čtu-jak se přehoz hodil:-),jen jsem vyhrnula kousek igelit at sedí zadek na teplým:-D
dojedu dom-prší,
dám prát pračku,umyju si termonádobí do práce,jdu vyvenčit psy,kousek se s nimi projdu,vyvenčím,10minutovka,nacpu je dozadu a rychle zametu a vytřu a odpadnu-úplně hotová…..
pak se vyplahičím dám prát druhou pračku,vezmu psy k rybníčku a zpět i s Maxem,pověsím pračku,nekrmím psy a jdu ležet…
to už su protivná,bolí mě celej člověk….
v deset v noci spím v obýváku na sedačce
v 5 ráno pouštím psy se vyvenčit a stěhuju se do postele….
dnes v sedm vstávám…
přelezu vedle pod peřinu,Martin mi nachystá snídani,pustí pohádku,psy ven,
a v osm vyrážíme ze psama za Čajíkem,předáme přehoz,
jdem se chvilku projít po cestě mezi 2 polama,
Dafi sice ze začátku štěká na Ferinku,ale když zjistí,že si ji Ferinka nevšímá,je v klidu,poběhají si na volno s Žeryke,vyvenčí se,mají změnu
jsou venku ze psem,kterýho SE DAFINKA NEBOJÍ!!!
DOKONCE VEDLE NÍ V KLIDU JDE A NECHÁ SE S NÍ VYFOTIT!!!
TAKŽE PO 8 LETECH ZJIŠTUJU,ŽE NEMÁM ZASE TAKOVÝHO ASOCIÁLA,ŽE HOLT DAFI ZE ZAČÁTKU NA KAŽDÝHO ŠTĚKÁ,NAKONEC TAKHLE VÍTÁ VŠECHNY NÁVŠTĚVY DĚLAL TO I GERO I KILLY,ALE ŽE BY SE S NĚJAKÝM POHODOVÝM PEJSKEM V KLIDU SNESLA,ALE HOLT KROMĚ čAJÍKA S PEJSKAMA SE UŽ ZNÁ JEN S BASENDŽÍKEM A TOHO SE MOC BOJÍ..:-(-ehmmm,nedivím se jí…není to její chyba….-je na ni moc hrrrr…
no po výletečku za Čajíkem-ráda jsem se prošla s Ferinkou i!a i Čárlíka jsem říkala,že mohla vzít,že by jsme ho vrazily Martinovi:-)
bylo to fajn!!
pejsci spokojený-byly venku jinde!
+ MĚLY FAJN SPOLEČNOST! !!!!!!!FAKT RADOST
Martin spokojenej,že vypadl z domu,
-takže všichni spokojení!!!
Martin pak ještě v Bučovicích nakoupil,já se ždibec prošla ze psama a jely jsme dom
2 hodiny jsem ležela a jely jsme do práce
tam jssem byla 2 kasa
vybalování-hodně
zákazníků-hooodně….
no do devíti jsme to stihhly,ale fofry,sedřený,spocený,vynervovaný…achjoooufff
ale jinak fan kolegyně i zástupkyně,tak to bylo fajn:-)
odpo šel Martin chvilku s pejskama,udělal pomazánku,dělá vývar,a udělal mě večeři,já vyvenčila psy a piju kaféé