Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
tak su tu po 4 dnech…
v pondělí ráno strašná vycházková nechut-takhle na vycházku se mi chtělo,
alééé,šekalo mě vaření,cesta pěšky do práce,dpo….
prostě jsem neměla chut ani čas jít ze 4 psama…
konec konců v neděli měly 2 vycházky-jedna z nich ten výletíček…
no nic,vylezu zahradou ze všema 4,ujdu kousek,trochu vyvenčím a dám psy rodičů dom,s tím,že s nimi máti za 2 hodky půjde ven,ani nechtěla,abych je brala ven,ale nedokážu Bettyně nic odepřít:-)
šla jsem kousek s mýma 2 -směr u křížku posekanej strom,takže hoodně pařezů,tak Dafi radost:-),pak pocvičit u brány přivolání,aportky a psy rodičů čekaly u brány tak s něma taky trošku,
pak dát péct králičí stehna,brambory uvařit,vyprat…
pěšky do práce-v půlce cesty mě vzala kolegyně,takže ušetřený čas+nohy,odpolední-zase nás bylo málo…
no přežily jsme,celkem to šlo…
v úterý ráno ze psama mýma kousek k lípě,obíhačky stromů a trošku házení hraček a dom
králík ze včera jen brambory vyrobit,cvičit,
a jí do práce a ted-pozor-pozor-pozor!!!!!!
A ZNOVU 3 KRÁT POZOR!!!
párkrát tady kdysi zazněla věta,jestli si uvědomujem,když nás nic!!!NEBOLÍ!!!
NO-MĚ BOLÍ KAŽDOU CHVÍLI NĚCO-ZÁDA,RUKA,NOHY,NEBO VŠECHNO…
A V ÚTERÝ JSEM ŠLA DO PRÁCE
A UVĚDOMILA JSEM SI,ŽE PO RANNÍ VYCHÁZCE+DOMÁCNOST+CVIČENÍ NA ZÁDA-MĚ!!NIC NEBOLÍ!!!
BOŽÍ POCIT,TO SE MI FAKT STÁVÁ MÁKOLKDY!!!!!!
no,další odpo a mnou,v práci 2 neschopenky….ale do devíti jsme byly doma….
ve středu den volna-únava,zima,záda….chjo…..
ráno jsem dala ze psama delší vycházku*k lípě,kousek do lesa,a zpět dolů a k lavičce k našemu plácku na obíhání stromů,kdy mě rozesmála Dafuška-seděla na lavičce-a za ní kousek vedle sebe leží 2 pneumatiky,já za ně dala 2 hračky a zavolala jsem můžeš-a oba vyběhly pro hračku a smrem ke mě
a Dafi-skok z lavičky,k pneumatice,přeskočit ji,k hračce úprk a přinést!
smála jsem se+jsem ji moc moc pohcválila!
tohle jsem udělala 2 krát+oběhnout stromy a dom
doma učesat Žeryka furminátorem,
a jít lžet,
Martin vařil krůtí guláš tak nemusím vařit…,odpo s Martinem jedu do knihovny a koupit pohledy,doma oběd,zase ležing
pak jdu ze psama k rybníčku a zpět,dáme 2 krát obíhačku s Dafi,hození hračky Žerykovi a jdem dom
doma trochu cvičím a pak si dáme pohádky,
spát jdu v deset
dnes-ranní,takže vstát ve 4,vyvenčit psy
a hurá na ráno
pečivo+pečení,nějak jsem to stihla,pak hl.kasa-hooodně lidí,ke konci složitý storno….kolegové celkem v pohodě…
snažím se zvýšit rychlost,řeším to furt na kase ze zástupkyní co je moc milá a hodná,takže zkouším vše co se má-dělám mezisoučty,kdykoliv někdo si lidi schovávají nákup,hledají kartu,peníze….
markuji oběma rukama,nemluvím se zákazníky…
dělám vše jak se má…a rychlost nižší než jindy…:-(
zase po nás začínají šlapat kvůl rychlostem,bude se to psát na nástěnku-nejlepší/nejrychlejší a tak..:-(
tohle fakt nenávidííííímmmmm:-(((
ve středu jsem z toho měla depku…
at se snažím jak chci rychlejš mě to nejde a nejde a nejde….
ve 2 jsem skončila…
koupila jsem nějaký kytky umělý na hřbitov-máme pěkný a levný,levnější než v květinářství…
počkala až si nakoupí Martin s máti a jely jsme dom,teda já šla mezitím do KIKU,pro misky a tak…
doma po obědě jsem zalehla a 2 krát po sobě poslouchala koncert Petra A hany Ulrychových-naprostá krása!!!fakt boží to měly!!!!krása,krása krás!
pak jsem šla ze psama ke křžku a dom
a pustila se do trimování Dafi…
už to na ní strašně trčelo,měla to jak dikobraz,od podzimu zarostlá,
stejně se furt oblíkala,
a před rokem jsem ju upravovala taky začátkem března,aspon,když se doma přestane topit tak je trochu zarostlá,a jinak,když bude zima tak klasika,bunda,svetr…
takže jsem otrimovala krk,záda,boky,
pořádně vyčesala trimovacíma hrabičkama,furminátorem,kartáčema a hřebínkem,
na hřbetě a bocích to docela pustilo dost…
jinak na plecích má jemnou srst,jak ju tam víceméně stříhám,,stehna zůstaly,a kousek za ocáskem,takže zadeček,stehna v teple,zkrácený boky,
ještě jsem ji vzala strojkem s nástavcem,at je zhruba stejně nakrátko,časem zkusí, teošku stehýnka,tak za týden…
ale upravená víceméně je celá-ostříhaná hlavička,náprsenka nakrátko,ocásek ošmikanej,srst na nohách zkrácená…
takže první úprava jarní je za mnou juchůůůůůůů,juchůůůůů,juchůůůůůůů!!!
Dafi skoro hotová zabralo to 2 a půl hodky,upadne mě rameno,,,
zítra ranní…..,
jinak Dafi je veselá,akční,srandovní,krade a hraje si s Žerykem,háže držku na schodečkách,je zbrklon:-D
horší je to s rodičem-ten už vlastně nic nejí jen nutridrinky 2 denně…:-(