Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Thielli

K zavazadlům a psům:

mně se psi prodražili všemi směry. Protože než jsem našla něco, co funguje a padne a splňuje… vyhodila jsem spoustu peněz za liché pokusy.
    Petrs01 tu teď řeší dlouhé pochody, já zase řeším pochody do 10 km se psy pro všechna roční období.
    Protože – pamlskovník/ledvinka/kapsa na bundě klokance… to je malý. Tam se v létě nevejde voda a v zimě dvě pláštěnky plus všechny ty krámy kolem, pamlsky, kapesníky, pytlíky, mobil, přetahovadlo, balonek, šátek, kšilt…
    Takže batůžek. Jenže sahejte si na záda pro pamlsky, sundávejte několikrát batůžek ze dvou ramen, když jste předtím zapomněli, že vám visí na krku dvě vodítka… a stále při tom mějte levé oko na černém psovi a pravé na hnědém.

Včera mi dorazil nový pokus. Taktický vojenský batoh na jedno rameno. Lehkým trhnutím posunete batoh kolem sebe jako šerpu a rychlým tahem si na břiše pohodlně otevřete vak a můžete tasit zbraň. Třeba přetahovadlo. Má to kapacitu 6-7 litrů, takže tak akorát na ty psí krámy a pití.
    Pokud se osvědčí, napíšu sem pochvalu a dám tip do „zajímavých odkazů“, pokud ne, najdete ho záhy v sekci „bazar věcí pro lidi“ 🤣