Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

DEPEŠ MOOOD DEPEŠ MOOOOD, taklenc křičelo Koláče! Jen teda mě poslední dobou ty lidi tak ……..s….štvou, že asi přehodnotím na příští koncert umístění 🙁 protože hovad bohužel přibývá. ale jinak dobrý, baterky dobitý. co dobrý! výborný! výborný. Kucí pořád ve formě, tomu řikám kuldůra!
    a fčéra jsem si dovolila odpadnout a odpoledne co?? Copak sem asi tak dělala odpoledne? JO CHRÁPALA JSEM JAK DŘEVORUBEC. to bylo tak příjemný! To bych mohla dělat častějš, ne? 😀

Mirko– já jsem chtěla napsat, že Norinka byla krásná kočenka, mám ráda rezatce.

Moc děkuju za přání a za ty tři krásný citáty. Nevím, který si mi líbí víc, šécky jsou hluboce pravdivý. Jen ten první…………představila jsem si to s Tali 😀 😀 😀 . Vynikající představa 😀 😀 😀

a vratama jsem zpívala státní hymnu-i s tou českou a slovenskou částí-Martin zpíval taky a Žeryk štěkal!!!

😀 😀 😀 tak to je ale škoda, že to nikdo nenatočil 😀 😀 😀 😀 ráda bysem to viděla 😀 😀 😀

su ráda,že jsem nešla na odpo!!!!
    ano, ano, ano, 100x ano!

Zlatko – no panečku, Trixa se vyvaluje uvnitř!! Svět se zbláznil? 😀 😀 výborný fotos

Kuskusi
    Sama opožděná 🙂 neustále něco musím a řeším a odbíhám a vaše tempo tady nestíhám

to seš tady na správným místě, tady nás vopožděnejch je!! Já to vedu, ne momentálně, ne dočasně, ale furt!
    Taky nebudu mažoretkou, což mě tak nemrzí, jako to, že jsem se nestala tím žokejem a nebo ošetřovatelkou v Žoloo. Nu co, našlápnuto bylo, pokazila jsem si to sama, tak se budu muset příště o to víc snažit.

Elza byla výborná! Mám ji moc ráda.
    já taky, já taky, myslím, že vlastně neznám nikoho, kdo by Elzu nerad. Báječnej rozvod byl skvělej. A zrovna te´d – ani nevím proč – u nás jede postelová scénka s tůjema z Teorie tygra. 😀 😀 . v tygrovi vysekla takovou ale čůzu! 😀 ale s kozama my jí líto bylo, to jako jo. 😀

škoda, že naše pojišťovny nehradí ty elektrický skútry
    páč s tímhle by se pro ten česnek už dojet dalo.
    https://www.google.com/search?q=voz%C3%ADtko+pro+seniory&tbm=isch&ved=2ahUKEwj1xJiJs8iEAxUElv0HHTBGAJEQ2-cCegQIABAA&oq=voz%C3%ADtko+pro+&gs_lp=EgNpbWciDXZvesOtdGtvIHBybyAqAggAMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIHEAAYgAQYGEi4OlDjG1jgLnACeACQAQCYAT2gAYUFqgECMTW4AQHIAQD4AQGKAgtnd3Mtd2l6LWltZ8ICCBAAGIAEGLEDwgIGEAAYBRgeiAYB&sclient=img&ei=eDLcZfWoOoSs9u8PsIyBiAk&bih=831&biw=1536&rlz=1C1GCEB_enCZ946CZ948#imgrc=4y1NClw8mY5qlM

Thielli
    , co všechno by se dalo navštívit, vidět, slyšet, dělat… Mívala jsem program nabitý a byla jsem nešťastná, když mi něco zajímavého uteklo.

ty jo, přemýšlím, tohle asi vlastně vůbec neznám. To je asi práce těch psůch, že s nima člověk žije a je to pro něj od dětství vlastně priorita . A taky když si vezme autistu, kterej nerad cestuje, tak páč ho miluje, tak prostě ví, že něco nikdy nebude 😀 😀 .

Míla
    Myškecina od noci zase nežere, takže jsme to museli zrušit
    a jak dneska?
    Nemyslím, že byste něco přeháněli, prostě máte strach o svýho zvířecího kamaráda, to je pochopitelný.

černej čaj
    Asi si zaslouzis cesnek postou:D

vidím to stejně, myslíš, že to půjde zrealizovat?

a pratele by si meli poridit domu take zvire at vi
    no, …tihle právě ani plyšáka.

Poradilo se mi sehnat uplne stejnou konvici za tu nasi rozbitou, muz vyhral aukci a v patek konvice prisla.
    ááá u čajíka určitě panuje radost veliká!!

ale nadsenim me cvakl kuzi u palce na dlani, blbecek
    a hned dvojitá radost 😀 😀

ale sme zaservisovaly a porad ma dve 🙂
    hodný, hodný, nejhodnější.

A hlasim, ze pata se zlepsuje!
    huráááá, máme tu fšicí bolavý haxny, tak aspoň někdo.

Ps: jsk udrzet ty rucniky heboucky?

peru s tím octem, jak jsme psala. Používám gel-jelena a místo aviváže ocet a éterák

Ps2: kdyz chcete orestovat maso a pak vraxit do troubt, prendavate z panve do hrnce nebo delste v hrncu?

dělám to v jednom hrnci, abych si ušetřila nádobí, orestuju, a prdnu do tróby.

Drzte pesti at mi klapne tydenni dovca! 🙂

držím velmi!

Fifi
    Ten magor vysral strep?

no ty vado!!!!!!!!!!!! to je kretýno!! No to je nerf s těma štěňatama, já dycky říkám : Psí bože, prosim Tě proč, když jsi je vyrobil v tuhle dobu takhle magorský, proč jsi ne neudělal taky totál nerozbitný? Vybavil se mi Ešus, který si takhle podal gelovou svíčku – taky vč. střepů. 🙁

, dycky jim to za par tydnu/mesicu pojde, chude zvire z nakyho zooshopu a ne od chovatele.
    to je fakt na …….no nevím, nebudu to radši psát.

Petrs01
    asi mi ty nohy upadnou.
    to by se ti ale blbě plavalo.

Zlatka
    je, Tomášek a Andy 💖

Kimi
    Počasí krásné v restauraci jsem seděla u okna, takže úžasná panoramata,

krásný víkend sis užila! to je dobře, to je veledobře. A svíčkovou!Mňam, když se povede, tak je to mana nebeská.

Petrs01

Mawe, mám problém. Ponožková vyrážka

dopr! …čic! 🙁