Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Thielli

Zlatko
    ta tvoje postel už je trochu jako Noemova archa 😀

Milena
    V Berounce se koupu více než 50 let. Bývala na tom bledě. Nejhorší to bylo pod Plzní, pak se řeka trochu vzpamatovala a zase ji osolil Rakovnický potok, který hlavně za bolševika posílal do řeky odpady z výroby čistících prostředků v Rakoně.
    A dnes? Dnes ze zápraží pozoruji ledňáčky, volavky i černého čápa. A zatímco s postupujícími vedry přibývá zpráv, kde všude už jsou v nádržích sinice, v řece se dá koupat stále. Vřele doporučuji.

Petrs
    teď tedy bez legrace – 15 bazénů v deseti stupních. Smekám. Před každým, kdo to odplave. To je jiný výkon, než když nějaká instagramová hvězdička vleze na třicet vteřin do studené vody, nafotí se a vytahuje se.

Mirko
    představila jsem si toho kynologického boha, co ti kope do trůnu a upřímně jsem se zasmála. Já se vlastně díky těm vašim výkonům vůbec tady směju víc než dřív… co tady chodím s tím stádem stračen… 🤪

Kuskusi
    mně se moc líbí to chodítko se sedátkem, co mají lidé s horší mobilitou. To si vezeš lavičku s sebou. To je podle mě geniální. Odvezou si v tom nákup, posedí si, kde se jim zachce, posunou si to do stínu nebo na slunce… Leckdy jim to závidím…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.