Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
a ftipná:-D
Tohle musím vypíchnout! Vono jo! 🤣
Zlatko, heč, my máme trojpostel.
A dnes udělám Mirku. Ostatně dnes můžu, protože jsem ráno Mirku dělala – konečně jsem doma aspoň trochu uklidila, poslední dobou prostě není čas vůbec (nestěžuju si, konstatuju).
„MČR studené prsa“ je zabíračka i normálně, letos ovšem nějakou hlavu napadlo, že zatímco na venkovním bazéně jsou „zimáci“, na vnitřním uděláme odpoledne normální „bazénáře“. Akorát ten někdo chytrej neřekl, kde na to máme vzít rozhodčí. Takže všechno tak nějak na hraně a každá ruka dobrá.
Po ránu jsem ovšem měla pohodu, zatímco Petr vystřelil mezi prvními aby pomohl s přípravou bazénu, my si s Pikslí daly procházku, snídani, pak ten úklid, zase procházku… a pak jsem vystřelila taky. Na bazéně tak akorát čas se v klidu převlíknout, zjistit, že o tradiční žraut už se postarali ostatní, tudíž mám smolíka, a pomalu se rovnat na start. Odplavat, zahřát, strávit nekonečný čas focením nekonečného vyhlášení a plynule přejít do funkce rozhodčí, zatímco kolegové stejně plynule přešli soudcovat na ten vnitřní bazén. Vyfasovala jsem Petrovu oblíbenou funkci „děvečka pro všechno“ (on to říká méně zdrobněle), tudíž jsem se po druhou část závodu nezastavila. Vzala jsem si na rozchození nové boty, asi mi ty nohy upadnou. Po odplavání posledního poklusem zpátky na tramvaj, nechat si od Piksle vlézt na hlavu, pomazlit, vyvenčit, nakrmit, pomazlit. Konečně nakrmit sebe, bo jaksi přes den nebyl čas. A TEĎ jsem si sedla. Někdo by mi měl vybalit batoh, asi zaúkoluju Piksli 🤣. Petr eště píská a zítra v tom bude pokračovat, zatímco my se půjdem někam pořádně vyvenčit. Pokud se teda ráno postavím na nohy.
A kdo dočetl až sem, může si zdarma podrbat Piksli 😉