Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
takže po obědě-zapečený těstoviny a urologickým čaji a spánku jsme šly před půl třetí k rodičům-ze psama,
dala jsem si 3!!!!!!!!!!!!!!!!§sklinky vína -donflendr červený!!!
máti se mazlila s Dafi co spala Martinovi na klíně a pak na křesle-koctce-visely jí nohy dolů,Žeryk spal na zemi,já se válela na pohovce,otec Martina na druhé,máti na křesle
měla jsem sklinku vody a černý čaj s medem a listový šáteček a tiramis-pila jsem víno,mluvila a psala úkoly co máme zařídit s máti na zítra,
půjčila si knížku -od Zibury-do Santiaga,napsala úkoly
pila/mluvila
Čajíku-dopodrobna jsem popsala a vysvětlila a popsala typologii osobnosti i s se scénkama v šalině,v kanclu s Jardem,a s nabídkou-chceš kafe/čaj a hned!
když jsem byla hcilku s máti sama-ptala jsem se jestli to není na otce moc-zhubl a občas seděl zhrbený,že ho bolí záda…
máti,že ne,že pokřál..:-))))!!!!!!!!!!!!!!!
byly jsme tam 3 a půl HODINY!!!!!!!!!!!!
vyfásly jsme chlebíčky, a šly dom
su ráda,že jsem nešla na odpo!!!!
že si to otec i máti užila…
šla jsem ze psama…psi neoblíklý…
já elastáky,bundu…
šla jsem po dědině,směr kousíček ke cvičáku,pak k lavičká,Dafi ukázala lavičku-Thielly-tý jooo hodinu jsem hledala top pamlsek v ostaních pamlscích v kapse-
su důsledný,leč opilý večerní psovod….,našla jsem pamlsek,odměnila psy a šla dom-potakaly jsme psa na volno-štěkal a běhal kolem nás,byl malej,měl blikátko a lidi volaly-zůstan a já tě kopnu…pes nezůstal a oni ho nekopli..
já hučela-Rikyne,Dafi sedni a čekej!!
a Dafině jsem držela držku…
pak jsem je odměnila,pochválila a šla dom
neměla jsem klíče,zvonila jsem a pk jsem za vratama zpívala hymnu-českou su vlastenec
i slovenskou verzi…
došla jsem dom,
dala Dafi lék na štítku
dám jí antb
sobě 3 chlebíčky,motá se mi hlava,bolí krční páteř a bedrní-zdechnu…
musím,nakrmit psy…,dát Dafině léky…,
Kuskus-ozvi se prosím častěj!!
Thielly-čtu ráda tvý chytrý zamyšlení!