Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Tak hele Petra a Petra,
ono je labutění a labutění.
Na chatě hnízdí jeden pár na ostrůvku. Někdy zahnízdí a pak se zvedne hladina a já vidím, jak ony sedí na těch větví nahoře, pod nimi se valí kalná voda, hnízdo s vejci už dávno v Dobřichovicích a já bulím.
Nebo vyvedou mladé a vezou je ukázat, šest hebkých šedých klubek na zádech a já zase bulím… a přijedeme za týden a je jich jen pět a já bulím… a za měsíc jedou jen s jedním a zase bulím… nebo připlavou se zapíchnutým háčkem v krku, ze kterého visí vlasec nebo s nohama zamotanýma do vlasce nebo s potrhaným a zlomeným zbytkem křídla…a zase bulím… a volám pana Makoně do ZS Rokycany, aby přijeli pomoci. A oni přijedou.
A pan Makoň mi vysvětlil, že labutě vás poznají jako vás poznají jiná zvířata, že jste to vy, kdo je krmí a kdo je k nim hodný. A pak se můžete koupat vedle nich se psy, respektovat se a neubližovat si navzájem. Samec si hlídá mě, já si hlídám čuby a jde to… ale jde to, až když si vytvoříte ten vztah.
Tak si, Petrs místo závodění v té vodě hezky vytvářej vztah, vždyť se psy ti to jde tak dobře… 😊