Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Thielli
…ty jsi neskutečná. Ty i z hovna dokážeš upéct bábovku. 😄
😀 😀 😀 no a víš, kdo mě to naučil?
No, přece naše hovnoužroutka!
ale takhle přesně to prostě je, když si vytáhneš takovou kartu, tak to prostě složitý je. A Ty to máš o to těžší, že jsou to první psi.
Hele – prvního psa člověk min. na začátku vždycky zprasí. Tj. naseká milijoun chyb. Protože prostě neví,tak to je. Buď mu to ten pes tzv. odpustí a fungují a nebo je problém, protože ten pes ty chyby „neodpustí“ a v tom chování jsou /případně se něco přihodí a celý se to posune jinam, než to bylo/. A pak jsou dvě možnosti, člověk se k tomu buď postaví a pracuje s tím a nebo na to kašle. Ty s tím pracuješ.
Já měla štěstí že u prvního psa mi tahle situace nenastala. Murphy přes to teriérství , který mí navíc tehdy sedlo, fungoval, nemusela jsem řešit vlastně vůbec nic, přes tu hromadu, hromadu chyb do všech stran. Jo vlastně kecám! Máme separačku na triku, páč tehdy se nic nevědělo, a nevědělo se ani jak s tím pracovat, že jo. Nicméně u něj jsem se naučila spoustu věcí do budoucna. ale vůbec to tak taky nemuselo být, měla jsem to zadáčo, když to tak vezmu, zato s Tali……….. 😀 😀 ale ona měla i smůlu na to, že jsem na ni oprvdu v tu dobu neměla. Tak ale nějak jsme to opracovali (to i je tam záměrně, protože i pánik, že jo) Nesyp si furt popel na hlavu, páč to opravdu nejni nutný.