Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Thielli

Holky,
    Petrs je člověk kypící zdravím. Pevné tělo, svižný krok, zdravé tváře – ale k očnímu by to chtělo, fakt. Nevěřím, že by tak inteligentní osoba měla tak mizerný odhad, co bylo skryto v plátěné bundě XXL a pytlovitých kalhotách. Já vám to BMI sem nenapíšu, ale ono je opravdu v oranžovém poli na grafu. Tím bych spekulace pro ty, co mne neznají, uzavřela 😁

Pikslička mi učarovala, škoda, že jsem si jí neužila víc, musela jsem mít stále na hnědé jedno oko, protože šly často blízko sebe, křížily se a hnědá je v klidu jednak vedle klidného psa a jednak když má kolem sebe tak pětimetrovou bublinu. Na třech metrech už si kontroluje prostor a v její osobní zóně už je pak otázka vteřin, kdy si na druhého otevře hubu.
    Pořád dokola to všem pocestným s dotěrnými samci vysvětluju a pořád dokola dostávám odpověď: „Jen ať ho seřve, on to potřebuje.“ 🙈
    Petrs s Piksličkou jak pracuje, to je radost vidět 😍, to jsem si taky uložila na disk.

A černá? Černá se všechno zlobení naučila od hnědé. Překvapivě 🙈🙈
    Že jsem si jako začátečník pořídila smečku, mě omlouvá jen v tom, že hnědé bylo devět měsíců, když černá přišla. Narodit se černá o půl roku později, neměla bych jí, protože bych měla už plné ruce práce s hnědou a byla bych už nohama na zemi. Spolu začaly zlobit až tak před rokem, rokem a půl.. Do té doby hnědá zlobila a černá hromádka mi stála u nohou… a pak jednoho dne se nedívala na mě, podívala se místo toho na hnědou, kývly na sebe „Běžíme? – JO!!!“ …a bylo pět minut po dvanácté. Pouto upevnily při úrazu hnědé, kdy hnědá zavelela z vozíku a černý pěšák to letěl dopředu rozštěkat… 🙄

Fifi –
    já jsem ani nezaváhala, když se Petrs narychlo ozvala. Jednak pro holky udělám vše, co můžu a jednak tady k vám všem posiluju citovou vazbu.

Mirko – zasypala jsi nás pozitivy o Martinovi… sice při bolestné příležitosti, ale stejně – to je tak dobré, vědět, že je i dobré. Protože naše pohledy do tvého soukromí určuješ ty větami, co píšeš a když to zlobení se pak vystřídá pochvala, je hned lépe i čtenářům. Mně tedy určitě.

Kimi – i bytě je to praktické, člověk pak nemůže tak dlouho ležet na gauči a musí s sebou mrskat, aby to zase uklidil a to je vždy dobré. 😄

Mileno – tak to jsme byly na dosah, jen v jiný čas… a jinak – jen prosté zoufalství mě přiměje nakupovat v „naší“ Bille. 🥴