Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Petrs01

Húúúž jsme taky doma.
    1) Mirko, měla jsem z tvého psaní už delší dobu pocit, že pro Norinku už to není dobře. Takže ano, je mi líto tebe. Ale jsem ráda, že už se Norinka netrápí. Ona i Čipeček se dožili pěkného věku, Čip se s tebou rozloučil… Je to blbý takhle najednou, ale to je blbý pro tebe, oni už čekají za duhou a nic je nebolí.
    2) Holky, Thielli děsně kecá! Za prvé furt píše jak je tlustá a vono prd, normální ženská! Za druhé strašně pomlouvá hnědou. Teda ne že by to bylo dokonalý, ale jednak pak černá vypadá jako největší zlatíčko a to jaksi není, skoro bych řekla, že ten cirkus na začátku spustila ona, a ten další vroubek si taky pamatuju. A jednak hnědá nefunguje úplně špatně. Jo, bojí se o zadek. Viděla jsi, že si psa bráním, to je základ, vědět že v tom není sám. Až někdy bude víc klid a ideálně i víc rukou, můžem naučit kontrolované očichání. A ano, nepotkali jsme „problémové“ psy. Třeba příště 😉
    3) Piksle potěšila – velmi dobře ustála hnědou a několikrát vyignorovala ležící žrádlo – zaregistrovala jsem kostky chleba a nějaké sušenky, madam to přešla jako by nic, to bylo na začátku nemyslitelné.