Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dobré ráno, Vjétname!
Dneska sem mi ale vůbec, vůbec z dokonale vyhřátýho klobouku fakt nechtělo. až o čtvrt hodiny pozdějš jsem vstávala a ještě jsem se musela chytit pod krkem, abych šla 😀 no ………..a……… byla jsem v pohodě připravená včas na odjezd.
Na Rumouše leze jaro!! To je z těch sněženek určitě, že je viděl , votravuje Taliprdnici, ta je fsteklá chudera a já ji musim hájit. Ráno jsem na něj zařvala tak, že nadskočila střecha. asi bude přechodně bydlet jinde. Asi v předsíni. nevim co blbne zas. Čuby neháraj, ani nemožou a von je jak jeliman. A to měl včéra soukromou, a zážitků a práce spoustu a……….. nic, votravuje vo sto péro 😀
PUELLA?? POZOR!! NA TO FAKT POZOR, VÍM O HOLCE, KTERÁ MĚLA PŘÍŠERNOU REAKCI A SKONČILA V NEMOCNICI a není očividně jediná. Teď v rychlosti jsem vytáhla z netu:
žnosti
Publikováno
16.08.2023, před 6 měsíci
Lenka Machýčková
Znění stížnosti
Společnost Puella prodává zboží, na kterém není uvedeno složení výrobku. Protože již několik lidí mělo po těchto výrobcích silné alergické reakce na kůži, ptala jsem se společnosti Puella na složení, konkrétně „parfémy na praní“, doposud mi neodpověděli.
PUELLA
Po 3,5 měsících užívání jsem se dopracovala k výrážce s puchýři k bolesti uzlin v podpaží a šílenému svědění v intimních partiích.
Nebudu to celé rozepisovat jak to probíhalo postupně.
Pro lidi s citlivou kůži evidentně ne…možná vůbec ne pro lidi.
Je to fajn vše voní nádherně, ale extrémně silné, až možná žírave.
Pecka… tak jsem zaplatila za posedlost voňavé domácnosti
Puella mi způsobila neskutečnou alergickou reakci, vyrážku, zoufalství a nekonečný boj s odstraněním této naprosto agresivní vůně z oblečení, ručníků a povlečení. Mám pocit, že se to ani z pračky nemůže dostat a tím, že jsem se po tom tak osypala a opuchla tak, že jsem musela na pohotovost pro injekci, je pro mě důležité, abych to dostala ze svého bytu. To je ale šílený boj. Vyrážka mi zůstává, každé ráno se budím osypaná, jsem na práškách a pořád se snažím vůni ze všeho dostat. Jak je ale vidět na mé kůži, nedaří se mi to, je to svinstvo. Nechápu, jak mohou prezentovat něco tak chemického jako “přírodní”. No, naletěla jsem reklamě.