Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Denny

Morgen středeční,
    v prvé řadě moc díkuju za přání k narozeninám, ve druhé řadě…
    Blééé, rekonstrukce probíhá pořád neřád 🙂 samo vždy to trvá trochen déle než si čék představuje, známej kterej nám tam maká chtěl abychom mu aspoň oškrábala zdi, byl trochen nasrán, když jsem mu řekla, že jedeme na víkend pryč a že na tom nejsme zdravotně nejlíp, že mu prostě asi nepomůžeme. Prý nám chtěl ušetřit peníze.
    No věci se mají tak, že jsem byla minulý týden na MR s ramenem, (ve kterém mám dle sono kalcifikaci ale pořád mě pobolívá). Včera jsme jeli k ortopedovi do Lbc aby mi řekl co a jak, on je hrozně fajn, tak jsem si říkala, že tam zkusím vzít i Romana s těma zádama, páč sice cvičí atd ale moc se to nelepší.
    Takže nejdřív já, z kalcifikace vznikla ruptura, takže proto bolí, ikdyž se Mudr divil, že s tím můžu hýbat a že zas tak moc nekňučím.
    Operaci si nepřeju, pokud nebude hůř. Je to moje dominantní ruka levá, takže nic moc.
    Poté jsem mu teda představila Romana a ten mu řekl svůj příběh, Mudr ho prohlídl, s tím, že je s tím potřeba k neurologovi. Že mu napíše zprávu, ať počkáme v čekárně.
    Pak si to najednou nějak rozmyslel a poslal ho na rtg. Podle rtg zjistil, že má kompresivní frakturu obratle s prolomenou horní krycí lištou, podle rtg se nedá zjistit stáří, ale já to datuju do doby předvánoční, kdy zvedal tu těžkou krabici a od té doby se nemohl hýbat.
    Takže s těmito úžasnými výsledky jsme pak po Lbc sháněli neurologa, samo, všude nás vyfakovaly sestřičky, že není jejich pacient a že neřibírají a světe div se, všude prázdné čekárny kolem 10 té hodiny.
    Ta první měla hned problém s tím, že je z Ústí a proč si jako nejede tam, tak jsem jí málem pleskla, prdele když chci tak můžu k Mudr. i do Brna.
    Prostě ikdyby čék chtěl doktora podplatit tak nemůže, páč ho tam ty čůzy nepustěj.
    To samý o mého ortopeda, před MR mi říkal, ať přijedeu bezprostředně po MR a já na něj, no to bych ráda, ale přes sestry na recepci se k vám člověk nedostane dříve než za 2 měsíce…a on na to, tak prostě přijeďte někdy ráno v 8hodin, že jsme spolu domluvení :-).
    No nic, byli jsme u čtyř neurologů a u pátého světe div se! Sestra milá, mrkla do zprávy, sice ho nevzali hned, ale má přijet 5.3.
    Ale co vám budu vyprávět, asi to znáte taky. Ten můj ortoped je fakt výjimka.
    Takže uvidíme co dál…
    Takže jsem známému co u nás maká včera volala jak jsme na tom zdravotně, no byl dost zaskočen a pochopil

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Denny.