Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
tak včera po úklidu domečku
-a umytí druhé menší klece
jsem do dvou odpo ležela-zimince jak prase…
i přes noc..
pak dojel Martin,pohřbily jsme Čipínka,
dnes jsem z většího šutru z moře dělala náhrobek…
psala tužkou údaje a nechávala venku zashnout,nalakovaný lakem na vlasy…
odpo jsem šla se psama rodičů a Žerykem pro Lenku knihovnici,a od ní jsme to vzaly po dědině k rybníčku,a smětem dom a ještě za zahrady kousek k lípě a k nám dom
takže Žeryk měl 2 vycházjy-ráno okruh po dědině,psi rodičů vycházku,
Dafču jsem dala čurat na dvůr,
a večer s ní šla kamarádku kousek vyprovodit….
bylo to fajn,pokecaly jsme,zasmáli jsme se,užily jsme si to…
dnes ráno vycházka kousek s Žerykem po dědině,na dvoře kousek čutané a pak sDafi kousek ven-Dafi se vykadila,vyčurala,
dostala granule do čmuchaacího koberečku a pak cvičila ještě na karimatce-sedni,lehni,packy,a mezi a k noze,ke mě a podala mi papuče a čelenku,ted leží
ke kleci-vím,že by se nám hodila občas pro Žeryka,včera po mě zase startoval….:-(
ale nikdy jsme klec neměli…
vím,že je to dobrá věc,když je pes po operaci,že fakt musí mít klid a nesmí skákat,případně místo kde od sebe budeme mít klid-viz já a Žeryk-tohle je ted napsaný zjednodušeně s tím Žerykem
holky nejen tu mi klec na Žeryka doporučovaly,
a já bych ji i brala,
ale Martin a jeho rodina ne,můj tatka taky ne a nebydlím ve vzduchoprázdnu…
takže to respektuju…….,
andulky jsou u nás volně,do klece chodí jen jíst/pít a je to na h…
protože první dvojice andulek,která mi venku teda ulítla:-(
tak se dávala v kleci na terasu/zahradu-takže mohla být přes léto s náma venku+na vzduch…
a tyhle další mají smůlu do klce je nikdo nedostane,jsou nezavřetelný….,naše chyba….
jinak já třeba nemám problém,když nemám klec,nebo aspon ohrádku-aspon tu bych brala…
tak nemám problém psy na chvili doma uvázat,když je u nás opravář,řemeslník,případně oslava venku na terase a děti tak taky uvázaný psi,Žeryk s náhubkem,případně zavřený doma…
problém s tím má Martin,ale v tomhle má smůlu nebudu řešit dorafaný dítě/hosta…