Fóra › Ostatní › Pudlí kotec › Odpověď na: Pudlí kotec
Thielli
Černá měla v očích zoufalství
chudera malá, co jim asi tak běží hlavou co? Jako já to chápu, ten přenost, tady přes ten sajrajt je to nejlepší řešení, protože člověk si výrazně při návratu ušetří práci. jsem právě jen dumala, jestli bych nebyla moc líná na ten přenos, přesto, že bych věděla, že pak domů nepřivedu dvě hliněný figurky 😀
My to hlídáme, a vždycky ji přidržíme – nejlepší je, když má postroj, to jí čapnem za to madlo a je to. Jen prostě Tali měla svou slabou chvilku a mě to díky tomu uteklo :-/ . No šli jsme pak hned domů, tam jsem jí tu prtku očistila a už ji doma nechala v teple , protože ono stejně příšerně ledově fučelo. Dostala na pelíšek upečený sůši a já ještě vyběhla s těma dvěma řádit na louku za hřbitovem. A jí jsem to pak vynahradila, když jsem se vrátila a ti dva byli na pelíšcích v předsíni a my dvě šly spolu zatápět, vařit, ochutnávat :-). Tak mě měla chvíli pro sebe.
Ona se narovnat nechá, myslím, že Vašek taky byl rád, když ho postavili na všechny čtyři. Člověk se z toho nesmí poprdět. Já jsem ráda, že může běhat, honit mě, čmuchat si venku no a tohle je prostě blbej, ale malej zádrhel.
Mám něco rozepsáno, pak větu změním, změní se mi třeba pády, pak si to nepřečtu a ostuda je na světě
to mi povídej. To mám furt. Jak navíc píšu ve zběsilým tempu, málokdy to uhlídám, tuhle mi kamarádka psala sms s takovou prasárnou, co jsem tady vytvořila, že jsem se šla utopit a pak si prohnat hlavu kulí, protože to mě fakt štve.