Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Thielli

Nechci krasnej pudli kotec zahnojovat

Fifi – pudlí kotec není žádná prezidentská lóže přeci. Když se tam spontánně rozvine téma, nechť je na něj navázáno. To spíš opačně, že by v něm mohly být utopené důležité informace hodící se jiným.
    No a z věty o torzi se i mně udělalo ouzko. Nechápu, proč nahoře ty psy nakonfigurovali takhle, to musel být nějaký stvořitelům pomocník – matla.

Jinak s klecí neposloužím, vím, že je to jen v mý hlavě, že to může být i bezpečné útočiště, pelíšek se střechou, ale já su hysterka, klece nemůžu, i ta morčata měla velkou morčatárnu ze skříně udělanou, nemohu chodit do ZOO… prostě mříže obecně mě vnitřně smršťují. Přitom třeba na lodžii z bezpečnostních důvodů mám ocelovou síť s velkými oky, ale zamřížování jsem odmítla…

(Ne, nebyla jsem nikdy zavřená)

Petrs
    S batohem také neposloužím, všechno vybavení na v daném objemu jsem věnovala sestře, měla jsem nějaký lezecký od Black Diamond, který měl bederák na kloubu, takže ramena krásně pracovala podle těla, zatímco pás se ani nehnul, záda dobře větrala… dnes mi na mé „vycházky“ do 10 km stačí cokoli z Decathlonu.