Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Mawe, ty jsi taková zdatná přes výbavu – mám PROBLÉM. Umřel mi starý batoh. Vaude Nomic 25+5 litrů, 12 let, dogtreky, plavání, víkendy, prostě všechno. Samozřejmě se už nevyrábí. A nevyrábí se asi ani nic podobného nebo to prostě nejsem schopná najít. Eště nejzajímavěji vycházel tenhle deuter, ale když jsem si ho zkusila s pětikilem hodit na záda, tak jsem málem zařvala. Moje záda zničená sezením v práci tohle nedávají.
Zkoušela jsem i tenhle, záda vynikající, ale právě ty záda strašně uberou z obsahu, takže 27 ve skutečnosti pojme mnohem míň než 25 s rovnýma. Tak jsem … no bez batohu.
Potřebuji: dobré záda – to si prostě musím vyzkoušet, ale zjevně to nesmí být ty dva úzké pruhy jako má ten první Deuter. Pořádný bederák, s kapsičkama. Aspoň jednu! Boční síťky na flašky , pokud možno tak, aby se to nahoře dalo eště zajistit popruhem – nosím tam sbalenej koberec na plavání, podložky na zimní posezení,… Stačí jedna velká komora + aspoň jedna menší (Vaude má 1+2, ideál). Pláštěnka je výhoda. Díra na hadičku nutnost. Obsah ideálně těch 30l.
Nějaký nápad?