Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
Petrs01
Mazu ve dne, v noci, i na vylete, mam vic ponozem… ale uz je to fakt protivny tak sem zkratila, a uz se tesim.jak vyndam nohy z bot:D
Thielli
Ma to hezkej cistej zvuk, klipsicka hezky drzi, po 4h hrani pulka baterky, ale nejdou tomu basy na bigbit a dance music:D takze sem si poslechla cely al um amelie, znam jen jednu, ale je cely moc hezky:)
Asteris
Jeee, ty mas nejvetsiho strazce jarniho pokladu! 🙂
Jinak prasky na alergii si davam rano pred vyletem nebo i na noc, kdyz to bylo nejhorsi, uz si musim koupit nogy, pac sem dneska snedla i pohotovostni proti vosimu bodnuti:D
A at to teda mate veselejsi, tak jeden ranni vyhled na brno a mamuti zakuklenec – zaostreno na(d) mp3:D
Jinak ja mam sony, ale to se pripoji jako flashka a jen se tam pretahuji soubory, takze standartni chovani.
Jinak teda mac os ma vyhody jak pise thielli, protoze je to postavemy na unixu (linuxu) tak mac je mnohem bezpecnejsi na viry (ale ne 100% bezpecnej), a taky je to 100% kompatiila sw na hw, neco jako rozdil mezi xboxem a pc – dedikovany sw na konkretni kus hw muze mit mnohem horsi HW ale mnohrm lrpsi optimalizaci sw a pak to beha stejne jako univerzalni system na smesce hw „kazdej pes jina ves“. A win pc sou kazdej pes jina ves a apple veci jsou jako xbox.
Ale ohledne zpracovani videa jsou macy spicka (prave kvuli vylafeni hw a sw) i na fotky a profesionalove casto berou macy prave kvuli rychlejsimu a egektivnejsimu zpracova i terabajtu dat do videa /velkych skladanych panoramat.
Kimi
ty si zaslouzis uz hoodne volnych dny, idelane vsechny:)