Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Thielli

Fifi
    nečte se úplně radostně o těch zádech, celé roky jsem s nimi měla trápení, hučeli do mě, že musím zpevnit trup, břišní svalstvo… No, nikdy jsem nebyla z těch, kteří by disciplinovaně doma dělali sklapovačky. Ale kdy se mi to zlepšilo? Když jsem si pořídila psy a tím se spustil pochod v průměru 10 km denně. Dávala jsem si hodně záležet, abych chodila rovně, abych alespoň část z cesty měla zatažené břicho. A výsledek se dostavil. Bolestí v kříži dnes trpím o poznání méně, např. jen když se v noci melu a zůstanu v bezvědomí nějaký čas na břiše. Ale ten poctivý ústřel, ten jsem od té doby neměla. (Ale sklapku neudělám ani jednu asi… vypadal bych jak brouk na zádech při pokusu o její provedení).

Maya
    Apple beru jako uzavřenou sektářskou skupinu techniky. Když máš jednu věc, točí tě neskutečně, jak se to nebaví s ničím jiným a s tebou se to baví úplně divným jazykem. Ten ipod jsem si pořídila jako první. Vůbec jsem netušila, co mě uživatelsky čeká, prostě jsem chtěla něco pidi, do čeho nacpu tuny hudby a co si připnu na tričko. Trápila jsem se s SW, ale o nic víc než třeba se Sony. To bylo to samé. Zatímco nějaké laciné no name byly uživatelsky příznivé. To bylo tak před 14 lety. A teď, po těch letech, jsem se nechala stáhnout k nákupu ipone a mac booku, obojí na dně jejich cenových nabídek. Protože – žádné dokupování aplikací, antiviru, nejmenší napadnutelnost od hackerů, dokonalý zpracování (spadl do dřezu s vodou a přežil…) ALE HLAVNĚ – jsou to držáky. V souladu s mou cestou co nejméně nakupovat nové, jsem koupila tohle, protože to nemusíš za pár let měnit. Naposledy takhle držely staré tlačítkové. Pak jsem měla několik chytrých pádel, za dva roky se to začalo sekat, padat, umírat… a musela jsem pro nový. Tyhle chci mít nejméně deset let, ideálně na doživotí. No a jasně, že mezi sebou to komunikuje neskutečně, nepotřebuješ kabely.

Zlatka
    Také jsem ráda, že ses ozvala. Začínám tu mít psí syndrom… když nevidím smečku kompletní, znejistím.
    Jinak si vždy říkám, že vpravo je údaj, že dnes se přihlásilo 93 lidí, a přitom tu povídáme třeba jen v pěti… tak se utěšuji tím, že jsou to počty přihlášení, nikoli přihlášených 🙄 …bo představa, že by mě četlo 80 cizích lidí, jak jsem se dnes vyspala… no nic moc představa. Jak je to admine, prosím?

Kuskus
    Slovo dialýza ve mně budí paniku… takže ano, už chápu tvou disciplinovanost. A opravdu z duše ti přeji, ať to zdraví drží. Bergamot na to! Zkusila jsi už nějaký zelený s bergamotem?
    https://www.mlesna.cz/earl-grey-zeleny-caj-s-bergamotem/ …určitě ses taky někdy narodila, takže bych hned dala tip, na co čekáš od gratulantů, ne? 😊

čajík
    čajíku, jen si přeji, aby ten ipod nebyl dárkem, který nechceš ani zadarmo… 😳 …no, ale i kdyby… c´est la vie…
    To svědění ti nepotlačí třeba ani nějaké mírnější léky na alergie? Když jsem své alergoložce řekla kdysi, že se mi nechce být naládovaná tou chemií, říkala, že chemické reakce těla při alergické reakci jsou pro tělo úplně stejné peklo.

Mirka
    alespoň že ty psí krůčky jsou radostnější, když ty jsi zase semletá jako obilí. Máš před sebou alespoň nějaký světlý horizont – výlet, výlet s překvapením, dovolená, volno, prostě nějaká nabíjecí stanice v dohledu?

Petrs01
    Neroste ti peří? Že sem občas nakoukneš a řízneš do toho, jako to dělá Kachna 😁

PetraK
    Tady to nebudu komentovat. Stále to velký rozeřvaný všeobjímající srdce, který mi přepisuje bubliny v kotci. No, co už. Mám vás ráda, paní Ešusová.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.