Odpověď na: Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024 Odpověď na: Kecací nový rok 2024

MirkaD

Čajíku-nevím co jí je..
    a doktor taky moc SE NETVÁŘIL…
    máme jí měřit teplotu,má probican pastu,má 2 antibiotika+ty její léky,bolí jí břicho,je jí blbě..jako neblije,neprůjmuje,to jen ráno jednou blila,
    Martin jí objednal teploměr,za týden na kontrlu,
    prý měl ted dost psů z blitím,průjmem,že mohla chytit něco venku
    snad by měěla dostávat něco na imunitu….
    je mě jí fakt líto,se k té veterině už přestěhujem…
    stojí to prachy a nervy….
    prachy vem čert-i když…
    ale prostě jí je mě líto,má už z té veteriny takový nervy,a je tam každou chvíli..
    když vychytáme léky na šttítku a játra a 2 měsíce by tam nemusela,tak nachlazení…před těma 2 týdny
    a ted toto,to mají v březnu očkování..
    vůbec si ted nejsu vědoma,s čeho by to mohla mít..
    ano trošku se mi chvilku klepala v úterý,že jsem jí pořádně nevysušila prstíky,jinak celá byla suchá a pak se mnou byla celý den pod dekou,to jsem četla tu knížku a byla v pohodě,ve středu dobrý,čtvrtek,pátek taky,v pátek jsem ji i nohy fénovala,na dlouhp jsem s ní nechodila,ani daleko,když mám odpo tak nechodím na dlouho,ani daleko…
    já mám hrču nad tím vypadlým zubem,od středy to bolí jak svina,zubaře nemám a mám setrvale ucppanej nos,takže zubaře bych stejně neudýchala…
    ve středu byl v práci na hlavní kase hroznej průvan ze dveří…
    od té doby ucpenej nos,a ta hrčča nad tím zubem,bedrka v prdeli,
    protože včera odpo s šéfem,kterej je fajn,hodnej ,ale vždy jsme s ním dýl,vymyslí si hoodně doplnování-no nevymyslí jsou to věci co jsou v akci a nejsou v regále a já v půůl desáté večer přeskládávala konzervy-kočičí a psí-skoro půl palety…,
    ted večer jsem šla chvilku ven s Žerykem,jen na kousek projítí a vyvenčení..
    a Dafi jsem vynesla z vrat na vyvenčení na vodítku a jak se vyčurala,tak jsem ji nesla dom..
    pouštět na dvoře mě přišlo složitější..
    ty misky v šude..a lítat a všecko vylívat nemůžu….nebydlím tam sama…
    tvl-zlatej byt od tatky..bych mu ji tam nejradši odvezla…
    má to tam malý přehledný,venčil by před barákem a dom,s vodíátka nepouštěl…
    bože mám z toho depku jak stodolu….
    doufám,že jí bude líp…..?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čajíku-to je dobře,že se učíš přijímat,
    a ta konvice-můj tatka má třeba pidi konvici-korát je neprůhledná..
    a já ted čučela na 5kg rýže,v práci a říkala si-a vidíš ty mrcho těžká!
    tebe si už nikdy nekoupím!
    kdo se s tebou má tahat!!!!tak!
    stejně jako velký balení mycích prostředků,je to levnější,ale upadne ti ruka….