Fóra › Ostatní › Kecací nový rok 2024 › Odpověď na: Kecací nový rok 2024
tak ve středu po dočtení knížky odpolední-byla to jedna z těch bezva směn-dobrá parta a šéf se furt špičkoval ze zástupkyní,takže jsme se nasmáli,oba soutěží kdo kovo víc dostane,je s nima prča:-)))
hlavní kasa,večer úklid a přecenění,končily jsme ve čtvrt na jednáct…
včera ráno nám na vycházce poprchával,Dafča nechtěla jít z postele,
a když jsem ju brala-protože vyvenčit se prostě musí,tak na mě dělala krokodýla!!!
prvně v životě… si holka nějak vyskakuje….:-()
vzala jsem to po dědině kousek,jen aby se vyvenčily
a doma jsem pak pocvičila poslušnost -sedni/lehni mezi nohama,přede mnou,couvání,kroky,otočky…
dopo drama aby se vyčuraly…Žeryk je v tomto děsnej!!
pouštím je než jdu čurat,protože fakt!! potřebuju aby se vyvenčily a Martin je někdy v práci dýl..
tak je pusttím,lícu nahá po baráku-teda jako oblíkám se a kontroluju Žeryka z okna-on vyleze,zjistí,že mokro a nikam nejde!!
tak já na něj přes okno řvu,at se jde vyčurat,že ho vidím-tak sleze,pustí ze sebe 3 kapky a jde dom-nohy zvedá jak kdyby šel po žhavým železe…
máti to dělá taky,když je jde pustit a ta ho líká z terasy na míček,
já na tyhle cukrbliky u převlíkání nemám čas….
zase včera odpo-mazec-milion lidí-všichni!!!skro všichni velký částky-jsem furt vracela 1500,15-800,1700,700,800-prostě furt jsem vracela hoodně zpět,to je tak na to aby člověk vrátil blbě..:-(
tradičně na hlavní kase zima..
to mi říkala kolegyně,že už se nediví,že am nechci být…
+hlídat fronty-zazvonit?
nezazvonit??
velký nákupy,nebo malý?
když jsou malý,tak i když je front,je to za pidi chvilku stáhlý-malý maslím 2-3 věci,než když jsou 2 velký…
do toho hoodně vybalování..
no bolely mě záda,nohy,zápěstí..
ak chodím do práce extrémně rychle s hůlkama tak mě bolí lýtka ze předu-křeče….
no skončily jsme po půl desáté…-já vyřízená..
dojedu dom
u dveří vilám na Dafinu-50kroků od ní-Dafino čurat!!
a nic,cpe se dom,kašle na mě…několikrát opakuju pak drapnu za kůžu za krk a smykem idtáhnu ode dveří a nasraná jdu k vratům a pouštím je před vrata,
Dafina se kmplet vyvenčí,Žeryk 3 krát vyčurá,a jde se dom..
doma su tak hotovo,že mě Martin musí zvednout z křesla…:-(
dnes jsem se moc,moc moc nasmála:-D
vylezu na vycházku-bláto,takže nepůjdu zahradou,jdu k vratům
Max,že jde taky,tak si nachystám vodítka,obojky a jdu pro Bettynu-ta je ve čtvrtině zahrady-volám na ni a nic..
tak slyší fakt málo..
jdu směrem k ní,Bettyna jde směr brána..,pak se ohlídne-já furt volám měním intonace,toniiny..
zajásám-dřepnu si a ukazuju pamlsek,jenže!ona zmerčí vodítko a dá trysk k bráně,rozběhnu se za ní,ona se ohlídne a hrr přidá k bráně s výrazem-dáme závod,bude prdel?!
a je já pocestě nadávám,že je stará,kam se hrne..
u brány dostane pamlsek a otáčí to dolů,a trysk,běžím dolů za ní na dávám a směju se…. a nadávám..a směju se ..:-D
dofuním k vratům,pochytám plíce,psy,ti tři tam na mě čekaly a jdem ven
je blátivo,ne mokro,teplo,
jde k hřišti,tam si ždibec pocvičím s Maxem a Betty-otočky,kroky a odložení vleže s přivoláním,Dafi ukáže lavičku,a s Žerykem 2 krát přivoláním s odložení ve stoje,oběhnutí branky,trochu se proběhne Max a jdem dom….-psi spokojení
já pro jistotu vyfénuju Dafině nohy,at nedopadnem jak před 2 týdnama,i když je teplo a není mokro
a m ě upadnou nožičky….